ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο δεύτερος συλληφθείς στη ληστεία της οδού Πειραιώς






Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 2ης ειδικής ανακρίτριας ο Αρης Σειρινίδης, ο οποίος κατηγορείται για πυροβολισμούς εναντίον κλούβας των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη τον Ιούλιο του 2009.Η κατηγορία που βαρύνει τον Αρη Σειρινίδη αφορά τα αδικήματα της απόπειρας... ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Απαγγέλθηκαν έπειτα από ταυτοποίηση -σύμφωνα με την Αστυνομία- δείγματος DNA που ελήφθη από τον κατηγορούμενο με αυτό που είχε εντοπιστεί τότε, σε μάσκα που είχε πέσει από τον δράστη της επίθεσης.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τη συνήγορό του Χρ.Πετσιμέρη, αρνείται τις κατηγορίες και αμφισβητεί τα αποτελέσματα των ελέγχων της Αστυνομίας.

Ο Αρης Σειρινίδης συνελήφθη λίγες ώρες μετά την πρόσφατη αιματηρή ληστεία σε πολυκατάστημα της οδού Πειραιώς και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πλημμελήματα. Για την υπόθεση του λεωφορείου των ΜΑΤ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του την περασμένη Παρασκευή, όταν ο κατηγορούμενος έδινε απολογία στην ανακρίτρια για τις πλημμεληματικές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου