ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Συνάντηση του επικεφαλής του ΟΠΑΠ με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Πρακτόρων






Τα ζητήματα - αιτήματα που έχουν τεθεί από την Ομοσπονδία Πρακτόρων ΟΠΑΠ προς το υπουργείο Οικονομικών συζητήθηκαν σε συνάντηση μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού Ιωάννη Σπανουδάκη, στελεχών της εταιρίας και του προεδρείου της Ομοσπονδίας, λίγες... ημέρες μετά την ακύρωση της γενικής συνέλευσης του ΟΠΑΠ λόγω κατάληψης του κτιρίου. Από την πλευρά της ΟΠΑΠ ΑΕ, κατέστη σαφές ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων της θα συμβάλει στην κατανόηση και αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (10/5/10) ματαιώθηκε η τακτική γενική συνέλευση της ΟΠΑΠ ΑΕ, καθώς όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση των μετόχων, λόγω κατάληψης των εισόδων του κτιρίου από εκπροσώπους και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας θα συγκληθεί κατά τα νομίμως προβλεπόμενα στις 13/05/2010 προκειμένου να ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου