ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Ότο Ρεχάγκελ: «Θα δώσουμε το 1000%»







Έτοιμη για το μεγάλο ταξίδι στη Νότια Αφρική είναι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Και στην τελευταία συνέντευξη Τύπου επί Ελληνικού εδάφους, όλοι έδειξαν αισιόδοξοι για καλές εμφανίσεις στο παγκόσμιο κύπελλο που αρχίζει σε λίγες ημέρες. Ο Οτο Ρεχάγκελ υποστήριξε: «Υπάρχει ενθουσιασμός,... αλλά έχουμε και παίκτες με μικροπροβλήματα, όπως είναι ο Μόρας και ο Γκέκας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό γιατί έχουμε προκριθεί και για τα παιδιά όλο αυτό είναι μεγάλη εμπειρία. Μοναδική. Θέλουμε όμως και μια αγωνιστική επιτυχία. Πρέπει στο ματς με τη Νότιο Κορέα, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια, να δώσουμε το 1000%!Η Νότια Κορέα είναι δυνατή ομάδα και με γρήγορους ποδοσφαριστές. Γνωρίζω ότι πάντα μας στηρίζουν οι Ελληνες οπαδοί και αναμένουμε τη βοήθειά τους. Και θέλω να πω ότι το 2010 δεν έχει καμμιά σχέση με το 1994».
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, είπε:«Υπάρχει προβληματισμός σίγουρα, αλλά θα τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές της ομάδας»
Ο Γιώργος Σαμαράς, δήλωσε:«Θέλουμε να χαρούμε τη διοργάνωση. Ισως δεν ξαναπάμε σε παγκόσμιο κύπελλο. Δώσαμε φιλικό με τη Βόρεια Κορέα, έχει κοινά στοιχεία με τη Νότιο, αλλά ο αντίπαλός μας στο Μουντιάλ διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου