ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ν.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ...





 
Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παρουσίασε τον απολογισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών για τα έτη 2007-2010, όλα τα έργα και οι δράσεις παρουσιάσθηκαν με την βοήθεια της τεχνολογίας αναλυτικά... στους Πολίτες του Νομού Γρεβενών.
Τον κ. Νομάρχη προλόγισε ο συμπατριώτης μας Δρ Θανάσης Οικονόμου, Καθηγητής αστροφυσικής του Πανεπιστημίου του Σικάγου, συνεργάτης της ΝΑΣΑ, ειδικού συνεργάτη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών για την κατασκευή του «Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα», ο οποίος τόνισε ότι για τους ανθρώπους της διασποράς η ανάπτυξη του τόπου καταγωγής τους είναι το ζητούμενο, αισθανόμαστε περήφανοι όταν υπάρχουν άνθρωποι, όπως είναι ο Νομάρχης κ. Κουπτσίδης, που σχεδιάζουν και υλοποιούν σημαντικά και πρωτοποριακά έργα.
Αναφέρθηκε στα δύο καινοτόμα εγχειρήματα της Ν.Α. τονίζοντας ότι σε τρία χρόνια από τώρα θα μιλάνε όλοι για το θαύμα των Γρεβενών. Στη συνέχεια κάλεσε τον κ. Νομάρχη για την παρουσίαση του απολογισμού.
Ο Νομάρχης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και συνέχισε:


«Τον τελευταίο καιρό, στην επικαιρότητα είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τα οικονομικά μέτρα και η ευρωπαϊκή οικονομική κρίση. Βλέπουμε τα πάντα να αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς. Κατακτήσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο του Δ.Ν.Τ. και των ευρωπαίων εταίρων μας. Κανείς μας δεν πρέπει να υποτιμήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης και τα προβλήματα που αυτή γεννά, αλλά και κανείς δεν πρέπει να σταματήσει να αναζητά, σε προσωπικό, αλλά και συλλογικό επίπεδο, τους τρόπους και τα «μέσα» που μπορούν να δώσουν απαντήσεις ή να αμβλύνουν τις δυσκολίες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.
Βασικό «όπλο» που μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης, είναι η ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σύγχρονη, Ανθρωποκεντρική που να προστατεύει τη συνοχή της κοινωνίας μας και με στρατηγικό στόχο την ανάπτυξη.
Η διοικητική μεταρρύθμιση με ριζικές αλλαγές μεταβάλλει διοικητικά και χωροταξικά την τοπική αυτοδιοίκηση.
Εδώ, στην περιφέρεια γνωρίζουμε καλύτερα, από τους σχεδιάζοντες στην Αθήνα, τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας.
Ο σχεδιασμός έχει πλέον οριστικοποιηθεί και με τα νέα δεδομένα θα πορευθούμε ως τοπική κοινωνία παλεύοντας για το καλύτερο.

Η Ν.Α. Γρεβενών, η τελευταία νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, παραδίδει στη «νέα αυτοδιοικητική εποχή» έναν ισχυρό νομό Γρεβενών, ένα νομό με όλα τα σύγχρονα εφόδια, με σχεδιασμό για το μέλλον, στέρεες βάσεις και χαραγμένη την τροχιά ανάπτυξής του.
Το 2006 δεσμευτήκαμε απέναντί σας, το συμβόλαιο μαζί σας το τηρήσαμε με ευλάβεια και είμαστε περήφανοι, γιατί πιστεύουμε ότι ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις σας και κοιτώντας σας στα μάτια μπορώ να πω ότι κερδίσαμε την εμπιστοσύνη σας.
Σήμερα είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε με τη γλώσσα των αριθμών τα έργα και τις δράσεις της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης από το 2007 αλλά και τις ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί για το επόμενο χρονικό διάστημα. ( όπως είδατε στο Βίντεο)
Πολλές από τις δράσεις μας θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε πρωτοποριακές και καινοτόμες.
Από την αρχή της θητείας μας, για να υλοποιήσουμε το όραμα μας για τα Γρεβενά, που εσείς μας υποδείξατε, προχωρήσαμε μαζί σας, με την κοινωνία των Γρεβενών και κάναμε πράξη αυτό για το οποίο δεσμευθήκαμε. Μία δικαιότερη, πληρέστερη και ανθρωποκεντρική διοίκηση του νομού.
Με «Ανοιχτές τις Πόρτες» της Ν.Α. σε όλους του Πολίτες του Νομού και δίπλα στους Νέους, τους Φορείς και τους Συλλόγους, ενσωματώσαμε και σχεδιάσαμε τις δράσεις της Ν.Α., σύμφωνα με τα όσα αφουγκραστήκαμε και ακούσαμε. Άλλωστε ο στόχος μας ήταν και είναι η ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών και το μέλλον των παιδιών μας.
Σχεδιάσαμε και προγραμματίσαμε με, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα τέσσερις (4) σημαντικές αλλαγές, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας.
1ον. Πρώτα έπρεπε να ξεπεραστούν παγιωμένες αντιλήψεις του χθες, η ηττοπάθεια και η στρεβλή εντύπωση ότι, οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις έχουν περιορισμένες δυνατότητες δράσης.
2ον. Έπρεπε να εισάγουμε νέο διεκδικητικό πλαίσιο για το νομό, με την ταυτόχρονη δυναμική απαίτηση και διεκδίκηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων

3ον. Στη συνέχεια να προσαρμοστούν οι υπηρεσίες της Ν.Α στα νέα δεδομένα, με την αναδιοργάνωση, την αναβάθμιση του ρόλου τους, την υιοθέτηση και χρησιμοποίηση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων εξυπηρέτησης.
4ον Και να βγουν τα Γρεβενά από την απομόνωση.
Οι αλλαγές αυτές έγιναν. Οι παγιωμένες αντιλήψεις του χθες και η ηττοπάθεια νικήθηκαν. Διεκδικήσαμε και διεκδικούμε τα μεγάλα έργα με αξιώσεις.
Οι υπηρεσίες μας πέρασαν στη νέα εποχή με ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη του νομού.
Ο νομός μας προβλήθηκε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Οι 4 αυτές ριζικές αλλαγές άνοιξαν το δρόμο ώστε να τρέξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα.
Με οδηγό πάντα: τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ισόρροπη ανάπτυξη του νομού, ξεκινήσαμε την υλοποίηση του προγράμματός μας και την επίτευξη των στόχων μας.
Αξιοποιώντας, πάντα, στο έπακρο τις χρηματοδοτήσεις της πολιτείας και όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα, προχωρήσαμε με έργα, δράσεις και ενέργειες: Στην παιδεία, με την κατασκευή νέων σχολικών κτηρίων και την βελτίωση των ήδη υπαρχόντων. Λύνουμε το πρόβλημα της σχολικής στέγης για τα επόμενα 20 χρόνια.
Στην υγεία, με τη σύγχρονη καρδιολογική πτέρυγα που ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση, με παρεμβάσεις ουσίας αλλά και υλοποίηση προγραμμάτων με τίτλο(Πρόσβαση του πληθυσμού του Νομού Γρεβενών σε υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας) σε συνεργασία με το Α.Π.Θ. και τον Ιατρικό Σύλλογο Γρεβενών.
Στη γεωργία και την κτηνοτροφία, με 200 και πλέον στοχευμένες παρεμβάσεις, διαθέτοντας σημαντικά κονδύλια. Δίνοντας έμφαση στη στήριξη και βελτίωση της καθημερινότητας των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας. Ενισχύοντας τα βιολογικά προϊόντα. Στόχος μας, ο «Πράσινος νομός».
Στις συγκοινωνίες ολοκληρώνοντας μεγάλους οδικούς άξονες, κατασκευάζοντας και βελτιώνοντας δρόμους σε όλο το νομό.
Κατασκευάσθηκαν οι δρόμοι : Σταυρός-Βασιλίτσα, Λάβδα-ΑΓ. Νικόλαος Περιβολίου, Γρεβενά- Μεγ. Σειρήνι, Ροδιά- Αμυγδαλιές, Ροδιά Λείψι, Αμυγδαλιές-Κριθαράκια, Πριόνια-Καλλιθέα, ενώ από το Πρόγραμμα ΠΙΝΔΟΣ κατασκευάσθηκαν δρόμοι στην Δεσκάτη. Προς ένταξη είναι έτοιμα τα έργα: Γρεβενά- Βασιλίτσα, Γέφυρα Πόρου, Προμελέτη Γρεβενά- Δεσκάτη.
Ως ανταποδοτικά από την Εταιρεία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ» παλέψαμε, διεκδικήσαμε και πετύχαμε: τον Κόμβο του Ταξιάρχη, τους δρόμους: για Πριόνια—Μαυραναίους- Κοσμάτι και μία σειρά άλλων ανταποδοτικών παρεμβάσεων της Εταιρείας προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.
Στο περιβάλλον, πρώτοι στην Ελλάδα εγκαταστήσαμε Δορυφορικό σύστημα εποπτείας και έγκαιρης προειδοποίησης για πυρκαγιές. Φέραμε για 1η φορά από την Ευρωπαϊκή Ένωση το πρόγραμμα «life» στα Γρεβενά, ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερη έμφαση και ευαισθησία για το περιβάλλον.
Στον πολιτισμό, με τη δημιουργία της νομαρχιακής ορχήστρας, τη διοργάνωση πρωτοποριακών εκδηλώσεων σε συνεργασία με τους Νέους του τόπου μας, με τη στήριξη και αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων εκδηλώσεων -«θεσμών», με τη στήριξη των Συλλόγων, το μαγευτικό ταξίδι στα αστέρια, με μεγάλα θέατρα όπως το Εθνικό, το Θεσσαλικό και το Κρατικό Βορείου Ελλάδος, με μουσικά σχήματα, Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», Ξαρχάκος, με την ενίσχυση αρχαιολογικών ανασκαφών και τη συντήρηση μνημείων.
Στον αθλητισμό, με την ενίσχυση όλων των συλλόγων, με την κατασκευή και βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων και με τη δρομολόγηση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Λυκείου Γρεβενών
Στην προβολή και ανάδειξη της ομορφιάς του τόπου μας, ο νομός μας φιλοξενήθηκε στις μεγαλύτερες εφημερίδες και περιοδικά. Εκπροσώπησε την Ελλάδα και βραβεύτηκε στο Ευρωπαϊκό Τουριστικό Forum το 2008, στο Bordeaux της Γαλλίας και ήδη συμμετέχει στο δίκτυο των χωρών του δικτύου EDEN με τη προβολή του σε όλο το κόσμο.
Όπου είχαμε τη θεσμική υποχρέωση και τη δυνατότητα να επέμβουμε το κάναμε ( υπερβαίνοντας πολλές φορές τις δυνάμεις μας)
Δώσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα του τόπου μας ………
Τηρήσαμε την υπόσχεση μας για γραφεία της Ν.Α στη Δεσκάτη
Από την Αν.Γρε. Εκπονήθηκε Μελέτη νέας χάραξης δρόμου Γρεβενά-Δεσκάτη
Ιδρύσαμε τον «Φορέα Παρακολούθησης του φράγματος του Ιλαρίωνα» με έδρα την Πόλη της Δεσκάτης. Στο φορέα συμμετέχουν οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Γρεβενών –Κοζάνης. Σκοπός του Φορέα είναι η παρακολούθηση της τήρησης των περιβαλλοντικών όρων του έργου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έργα τα οποία συμβάλλουν στη βέλτιστη αποκατάσταση και στην ανάπτυξη του νότιου τμήματος του νομού μας. Για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί leader στο Νότιο Τμήμα του Νομού και για πρώτη φορά φορέας υλοποίησης θα είναι η Αναπτυξιακή Γρεβενών.
Ένα σημαντικό εργαλείο για το Νομό, για τον τόπο μας στελεχωμένο με καταρτισμένο προσωπικό, ώστε σήμερα να μιλάμε για υλοποίηση προγραμμάτων, εκπόνηση μελετών και όχι μόνο. Το πιστέψαμε και το κάναμε. Αξιοποιώντας όλο το ντόπιο επιστημονικό δυναμικό.
Βάλαμε τις βάσεις για τη μελέτη και την υλοποίηση πολύ μεγάλων έργων. Μεταξύ αυτών: «το Κέντρο Παλαιοντολογίας» και το «Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα».
Μεγαλόπνοα έργα τα οποία θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου μας, θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας και θα μας επιτρέψουν να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο Νομό Γρεβενών.
«Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα».
Πρόκειται για μία καινοτόμα προσπάθεια από κοινού με τον Επιστήμονα Θανάση Οικονόμου, Αστροφυσικό, συνεργάτη της ΝΑΣΑ που βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησης και θα αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς τα επόμενα χρόνια για το Νομό Γρεβενών, τη Δυτική Μακεδονία και όλη την Ελλάδα.
Το έργο θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ Πρόσφατα έπειτα από σχετικό αίτημα της Ν.Α. προς την Υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου που εκκρεμούσε για ένα χρόνο, το «Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα» χαρακτηρίστηκε ως χώρος Έρευνας και Εκπαίδευσης.
ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΗΛΙΑΣ
Η ανασκαφική έρευνα από το τμήμα Γεωλογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης στη Μηλιά, έφερε στο φως ένα από τα πιο εντυπωσιακά ευρήματα παγκόσμια. Τους χαυλιόδοντες, μήκους 5,2 μέτρων ενός προβοσκιδωτού- μαστόδοντα που έζησε πριν από 3 εκατομμύρια χρόνια.
Οι χαυλιόδοντες είναι οι μεγαλύτεροι που έχουν βρεθεί στο κόσμο και καταχωρήθηκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες σε ειδική τελετή το Σεπτέμβριο του 2009.
Στόχος μας είναι η διαφύλαξη, ανάδειξη και αξιοποίηση της παλαιοντολογικής συλλογής, για αυτό προχωράμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου πολυδύναμου Κέντρου Παλαιοντολογίας στον οικισμό Μηλιάς στο Δήμο Ηρακλεωτών.
Τα δύο αυτά καινοτόμα εγχειρήματα της Ν.Α. Γρεβενών βγάζουν τα Γρεβενά από τα όρια της Δυτικής Μακεδονίας και της Ελλάδας και μας κατατάσσουν σε σημαντικό πόλο τουριστικού, επιστημονικού και εκπαιδευτικού προορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.
Είναι η δική μας παρακαταθήκη και το δικό μας στοίχημα για τα Γρεβενά. Σήμερα τα 2 αυτά μεγάλα καινοτόμα έργα παίρνουν σάρκα και οστά, η υλοποίηση τους μπήκε στην τελική ευθεία με την ολοκλήρωση των μελετών και των διαδικασιών για την ένταξη τους ΕΣΠΑ.
Οι δύο αυτές καινοτόμες πρωτοβουλίες της Ν.Α, αλλάζουν την φυσιογνωμία του Νομού Γρεβενών, τον καθιστούν ξεχωριστό σε Πανελλαδικό επίπεδο, του δίνουνε προστιθέμενη αξία. Αναδεικνύουν περίτρανα το νέο, το σύγχρονο, το ευρωπαϊκό πρόσωπο του Νομού που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις.
Δουλέψαμε σκληρά αυτά τα 3,5 χρόνια, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας προσπαθώντας να υπηρετήσουμε τον τόπο μας.
Δεν χάσαμε την επαφή με την κοινωνία, γιατί δεν ξεχάσαμε ποτέ ότι είμαστε εδώ για να υπηρετούμε όλους τους πολίτες του νομού. Όλες οι προσπάθειες μας, ότι έγινε και θα γίνει στον τόπο, είναι εκπλήρωση του χρέους μας απέναντι σας Η στήριξη σας, μας όπλισε με δύναμη και η αγάπη σας, μας έδωσε την ώθηση στις ανηφόρες που συναντήσαμε.
Πιστεύουμε ότι ο αγώνας μας, τα έργα που έγιναν και αυτά που προγραμματίστηκαν, το όραμα για έναν καλύτερο νομό Γρεβενών, ένα νομό σε τροχιά ανάπτυξης, ενέπνευσε τους πολίτες, ενέπνευσε τους νέους μας και μετέδωσε σε όλους την πεποίθηση ότι με ομοψυχία και εργασία εμείς, οι Γρεβενιώτες, μπορούμε να κερδίσουμε, όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον.
Αγνοήσαμε τους «σκοταδιστές» και τους «μηδενιστές», σταθήκαμε δίπλα στην κοινωνία.
Με «ανοιχτές θύρες» στους πολίτες, αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες τους. Συμπαραστάτες τους στη καθημερινότητα, κόντρα στα συμφέροντα και τις μεθοδεύσεις.
Αυτόνομοι και ξεκάθαροι σε όλα τα ζητήματα. Δεν συμβιβαστήκαμε με το μέτριο και δεν υποταχθήκαμε στα συμφέροντα. αντισταθήκαμε--- συγκρουστήκαμε.
Προχωράμε χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις.
Γιατί, για εμάς όλοι οι Πολίτες είναι ίσοι, με κοινά προβλήματα…. Παλέψαμε από κοινού με τους κοινωνικούς φορείς, σταθήκαμε δίπλα στους πολίτες , συμπαραστάτες σε αυτούς που μας είχαν ανάγκη…. Ήμασταν και είμαστε μαζί σας για το καλύτερο αύριο του τόπου μας. Μαζί με την κοινωνία---Μαζί με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου----Μαζί με τους φορείς και τους Συλλόγους….. Μαζί με τους Νέους μας, το μέλλον αυτού του τόπου, Μαζί με όλους εσάς…… και κατέληξε:
Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δίνετε καθημερινά.
Σας ευχαριστούμε που στέκεστε δίπλα μας…. Σας υποσχόμαστε να είμαστε «ΠΑΡΟΝΤΕΣ» και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μαζί για το Καλύτερο------ χωρίς εξαιρέσεις
Μαζί με την Κοινωνία------Μαζί με τους Πολίτες------
ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ………..»
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Νομάρχης Κοζάνης κ. Δακής, ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Θ. Ζιάκα κ. Πέτρου, οι Δήμαρχοι: Γρεβενών κ. Νούτσος, Βεντζίου κ. Αγνάντος, Ηρακλεωτώνκ. Καραγιάννης, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων , Αβδέλλας, Δοτισκού, Σμίξης και Φιλιππαίων κ.κ. Φούντας, Βέρρας, Νασίκας και Παλάσκας.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γρεβενών κ Τόσκας, οι κες Αντινομάρχες της Ν.Α. Γρεβενών Πέτρου και Μπιρμπίλη-Ντάγκα,ο Γενικός Γραμματέας της Ν.Α. Γρεβενών κ. Μαρκόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΑΕ κ Μιχαλάκης ,εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, των Σωμάτων Ασφαλείας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γρεβενών κ. Χάτσιος, ο Αντιδήμαρχος Δ. Γρεβενών κ. Βλάχος, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Ράμμος, Διευθυντές και Προϊστάμενοι Τμημάτων της Ν.Α., εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και πλήθος κόσμου εντός και εκτός της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων «Πέτρος Σιούλης».

3 σχόλια:

  1. Σε μια εποχή σκληρής λιτότητας που όλος ο κόσμος σφήγει το ζωνάρι ο κ. Κουπτσίδης κάνει φιέστες κι επίδειξη νέων τεχνολογιών για να παρουσιάσει το ...έργο του!!!!
    Η επικοινωνιακή πολιτική γνωρίζει στα Γρεβενά ημέρες δόξας, ενώ η κατάθεση μελετών από την πλευρά της Νομαρχίας προς την Περιφέρεια είναι έννοια άγνωστη. Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΕΑΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ "ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΟΡΛΙΑΚΑ" ΚΑΙ "ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΛΙΑΣ" ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 6.08
    Αλήθεια γιατί δεν τα έκανε η ΝΔ και ο κ. Φώλιας 5 χρόνια τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή