ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Δράμα: το σατανικό ζευγάρι ομολόγησε και 2ο φόνο








Το σατανικό ζευγάρι το οποίο είχε δολοφονήσει και θάψει στο κοτέτσι του σπιτιού όπου έμεναν, στους Σιταγρούς Δράμας, έναν 39χρονο υπάλληλο του ΤΕΒΕ, ομολόγησε και δεύτερο φόνο.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», κατά τη διάρκεια της προανάκρισης στην Ασφάλεια Δράμας,... ο 20χρονος ομογενής από τη Ρωσία και η 40χρονη φίλη του, ομολόγησαν ότι στραγγάλισαν 82χρονη μέσα στο σπίτι της και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά για να φανεί ο θάνατος της σαν ατύχημα.

Η 40χρονη εργαζόταν στο παρελθόν για την ατυχη 82χρονη και έμαθε ότι μετά την Πρωτοχρονιά είχε πουλήσει ένα οικόπεδο στη Θάσο, από το οποίο εισέπραξε 15,000 ευρώ.
Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου, η 40χρονη μαζί με τον 20χρονο φίλο της πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και της ζήτησαν τα χρήματα.Όταν εκείνη τους είπε ότι δεν τα είχε, τότε άρχισαν να τη χτυπούν και στο τέλος τη στραγγάλισαν.Αφού έψαξαν όλο το σπίτι και δεν βρήκαν τα χρήματα, τότε έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.Έτσι όλοι πίστευαν ότι η άτυχη ηλικιωμένη πέθανε από τις αναθυμιάσεις.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για πιθανή συμμετοχή του σατανικού ζευγαριού και σε άλλα ανεξιχνίαστα εγκλήματα.Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε στραγγαλίσει τον 39χρονο υπάλληλο του ΤΕΒΕ με σχοινί και μετά τον έθαψε σε λάκκο μέσα στο κοτέτσι που ήταν δίπλα στο σπίτι τους.

Οι δράστες όταν ομολόγησαν το αποτρόπαιο έγκλημα τους, είπαν ότι είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα.Μετά τη δολοφονία του 39χρονου πήραν μια τραπεζική κάρτα που είχε μαζί του και έκαναν ανάληψη 1,200 ευρώ.Ο 39χρονος αγνοείτο από τις 10 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου