ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Στον εισαγγελέα οδηγείται η 54χρονη για την υπόθεση της «χτισμένης σορού» - Oμολόγησε την εμπλοκή της...

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 42χρονου








Την εμπλοκή της στην υπόθεση της «χτισμένης σορού» φέρεται να ομολόγησε η 54χρονη ομογενής από τη Β.Ηπειρο και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα κράτησής της.Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 54χρονη «έσπασε» μετά από... 48 ώρες ανάκρισης και παραδέχθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 54χρονη υπέγραψε την ομολογία της το πρωί της Δευτέρας.
Εν τω μεταξύ, η γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας και στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών, καθώς σε βάρος της εκκρεμούν 13 καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα, όπως ληστείες, κλοπή και απάτη σε βάρος ηλικιωμένων, τους οποίους υποτίθεται ότι φρόντιζε.
Υπενθυμίζεται ότι η 54χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στη Λούτσα και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών μαζί με έναν 38χρονο άνδρα. Ο 38χρονος εξετάζεται για το ενδεχόμενο να εμπλέκεται στην υπόθεση, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν φαίνεται να σχετίζεται. Ένα τρίτο άτομο αναζητείται για την ίδια υπόθεση.
Η σορός του 42χρονου άνδρα βρέθηκε «χτισμένη» κάτω από δάπεδο ντουζιέρας σε σπίτι στο Διακοφτό Αχαΐας. Εκτιμάται πως ανήκει σε κτηματομεσίτη από τη Ζάκυνθο τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 23 Μαΐου 2009 από την περιοχή της Βούλας.
Το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του 42χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή του Διακοφτού Αιγίου. Από τότε άρχισε η διενέργεια ερευνών των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου