ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Στην Ασφάλεια μια 54χρονη για την υπόθεση με τη «χτισμένη» σορό







Εξελίξεις στη μακάβρια υπόθεση της σορού άνδρα, η οποία βρέθηκε «χτισμένη» στο δάπεδο μπάνιου στο Διακοφτό Αχαΐας. Στην Ασφάλεια Αττικής προσήχθη και εξετάζεται η 54χρονη αλλοδαπή στο όνομα της οποίας είχε νοικιαστεί το σπίτι.Εις βάρος της 54χρονης εκκρεμούν 13 καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα... αδικήματα όπως ληστείες, κλοπή και απάτη.
Οι Αρχές αναζητούν άλλα δύο άτομα, τα οποία ενδέχεται να γνωρίζουν αρκετά για την υπόθεση: πρόκειται για έναν 51χρονο, τον οποίο βαρύνουν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για μη απόδοση εισφορών και έναν 38χρονο αλλοδαπό.Η σορός του 42χρονου βρέθηκε «χτισμένη» κάτω από δάπεδο ντουζιέρας σε σπίτι στο Διακοφτό Αχαΐας.

Εκτιμάται πως ανήκει σε κτηματομεσίτη από τη Ζάκυνθο τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 23 Μαΐου 2009 από την περιοχή της Βούλας.Το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του 42χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή του Διακοφτού Αιγίου.

Από τότε άρχισε η διενέργεια ερευνών των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου επιχειρηματία.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου