VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Γερμανία - Αργεντινή "8"


http://www.photooftheday.gr/photos/ellas_elbetia_1_2_prokrimatiki_fasi_mountial_2010.jpg








Στην πιο βαριά ήττα τους σε Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου υποχρέωσε τους Άγγλους η Γερμανία. Η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ, που ήταν κίνδυνος- θάνατος στις αντεπιθέσεις, συνέτριψε την Αγγλία με 4-1 και προκρίθηκε στους "8" του Μουντιάλ. Η Γερμανία ήταν "σαρωτική" στα πρώτα λεπτα της αναμέτρησης και ...προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ του Κλόζε στο 20' και του Ποντόλσκι στο 32'. Η Αγγλία αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 με τον Μαθιου Απσον στο 37'.
Ένα λεπτο αργοτερα εγινε η φαση που θα συζητέιται για χρόνια στο ποδόσφαιρο. Από σουτ του Λαμπάρντ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και αναπήδησε καθαρά μέσα από τη γραμμή, όπως προκύπτει από φωτογραφικό υλικό. Το γκολ το είδαν όλοι εκτός από τον Ουρουγουανό διαιτητή και τον βοηθό του και οι Άγγλοι έχουν πλέον κάθε λόγο να μιλούν για την κλοπή του Μουντιάλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γερμανία χττύπησε με αντεπιθέσεις και πέτυχε δύο ακόμη γκολ με τον Μίλερ στο 67' και στο 70', σφραγίζοντας με το 4-1 τον γερμανικό θρίαμβο.
Αντίπαλος της Γερμανίας στα προημιτελικά θα είναι η Αργεντινή, που νίκησε με 3-0 το Μεξικό. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στο Κέιπ Τάουν.
Το Σάββατο, η Γκάνα έγραψε ιστορία καθώς νίκησε τις Ηνωμένες Πολιτείες 2-1 και έγινε μόλις η 3η αφρικανική ομάδα στα χρονικά του Μουντιάλ που πρόκριθηκε σε προημιτελικά.
Λίγες ώρες νωρίτερα το Μοντεβιδέο είχε πάρει "φωτιά" για την νίκη - πρόκριση της Ουρουγούαης κόντρα στη Νότιο Κορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου