ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Τον Ιούλιο συναντήσεις εργασίας της Υπουργού Παιδείας στην Κοζάνη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgd9lTDvFNrR-fricqpg4_-UShXXf-DUREYm_dLyDYgBFSFip6Rg1UBDxAwxQrZuA5eYsx0eUiKfxIBA1KrQTYmTJZe_VACjEN_lmp8Hor_oCybyMzmRy4mGh3LMPVk93_bTs1tkbtHhCoK/s400/DIAMANTOPOULOU6.jpg







Στις 12 Ιουλίου έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί τον Νομό Κοζάνης η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, προκειμένου να εγκαινιάσει το Θερινό σχολείο στην τέχνη των μαστόρων του Βοΐου και της Πίνδου, το οποίο θα λειτουργήσει για ένα δεκαήμερο στον Πεντάλοφο, ως ένα Εργαστήριο θεωρητικής και πρακτικής... εκπαίδευσης για την αποκατάσταση διατηρητέων κτισμάτων. Το θερινό σχολείο είναι μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Νομού Κοζάνης με την στήριξη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, αλλά και φορέων των μηχανικών και θα συμμετέχουν φοιτητές σχολών του Πολυτεχνείου και μηχανικών στο Εργαστήριο όπου θα διδάξουν καθηγητές αλλά και έμπειροι μάστορες της περιοχής. Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Χτες Κυριακή 30 Μαΐου, η κυρία Διαμαντοπούλου βρέθηκε στην Κοζάνης για προσωπικούς λόγους, αλλά ατύπως προήδρευσε σε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Κοζάνης με στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Η υπουργός ενημερώθηκε για την κατάσταση στο Πανεπιστήμιο και έδωσε σαφείς κατευθύνσεις σχετικά με την μετατροπή του σε πράσινο Πανεπιστήμιο, μια διαδικασία η οποία θα αφορά τα προγράμματα σπουδών των Τμημάτων του και σαφώς θα στρέφει τους φοιτητές στις επιλογές της «πράσινης ανάπτυξης». Η κα Διαμαντοπούλου συνάντησε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Πολυνείκη Αγγέλη, ενημερώθηκε για την πορεία του Ιστορικού, Λαογραφικού και Φυσικής Ιστορίας Μουσείο της πόλης της Κοζάνης και την ανάγκη στήριξη των προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει για να ενισχυθούν έτσι τα οικονομικά του. 
Θωμάς Δημητριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου