ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Επίκαιρες ερωτήσεις για οικονομία-ιδιωτικοποιήσεις από ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ

http://assets.tanea.gr/files/2010-03-28/thumbs/kar_450x.jpg
 






Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό με αντικείμενο τον κίνδυνο μη εκταμίευσης των επόμενων δόσεων των δανείων από το μηχανισμό στήριξης, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Όπως σημειώνει, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη κλιμακίου του ΔΝΤ,... διαπιστώνεται ότι μέχρι σήμερα, ο ρυθμός και η αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου δεν είναι τα αναμενόμενα, με συνέπεια να θέτουν σε κίνδυνο και την εκταμίευση και των επόμενων δόσεων των δανείων.
    Συμπληρώνει ότι καθυστερήσεις και κενά εντοπίζονται και στο μέτωπο της ανάπτυξης, η ύφεση βαθαίνει, η ανεργία αυξάνεται, η αγορά ασφυκτιά και οι επενδύσεις δεν προχωρούν με τους αναμενόμενους ρυθμούς, ενώ η κυβέρνηση δείχνει να κωλυσιεργεί σημαντικά και να μην αποδίδει, αφήνοντας ανοικτό το δραματικό σενάριο λήψης πρόσθετων επώδυνων μέτρων.
    Ερωτά κατόπιν αυτού τον πρωθυπουργό, πώς διασφαλίζει ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού θα πιάσουν τόπο, ότι θα εκταμιευτούν απρόσκοπτα οι δόσεις των δανείων και ότι θα δοθεί ώθηση στην αναπτυξιακή διαδικασία.

   Ερώτηση Τσίπρα για ιδιωτικοποιήσεις
http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4012/11455.jpg   






Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό με αντικείμενο τις ιδιωτικοποιήσεις, οι οποίες "καθίστανται αντικοινωνικές και σε βάρος των εργαζομένων", κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
    Ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι το μοντέλο ανάπτυξης που ακολουθήθηκε τις τελευταίες δύο δεκαετίες στηρίχθηκε στην απελευθέρωση των αγορών, στην αναζήτηση φθηνότερης εργασίας και στην ιδιωτικοποίηση κάθε δημόσιου αγαθού και κάθε δημόσιας λειτουργίας.
    «Το αποτυχημένο αυτό μοντέλο ανάπτυξης, ιδιαίτερα οι αποκρατικοποιήσεις, συμπληρώνει, οδήγησαν την ελληνική οικονομία στην κατάρρευση, ενώ τα φιλέτα των δημόσιων επιχειρήσεων που πουλήθηκαν στέρησαν τη χώρα από τη δυνατότητα αντιμετώπισης του δημοσιονομικού προβλήματος που εκδηλώθηκε τα τελευταία χρόνια».
    Ερωτά κατόπιν αυτού τον πρωθυπουργό, «γιατί η κυβέρνηση εμμένει σε αυτή τη νεοφιλελεύθερη πολιτική, αν έχει μελετήσει τις επιπτώσεις ανάλογων πολιτικών σε διεθνές επίπεδο και σε τι θα βοηθήσει την ανάπτυξη και την απασχόληση η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας».
ΑΠΕ - ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου