Την άμεση απόσυρση 119 τεμαχίων κέτσαπ της ιταλικής εταιρείας "Tuttovo Srl - Natura Piacere" από την αγορά, ζήτησε ο ΕΦΕΤ γιατί για την παρασκευή τους χρησιμοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, σκόνη πάπρικα, προέλευσης Ινδίας, με αφλατοξίνες σε συγκέντρωση μεγαλύτερη των επιτρεπτών επιπέδων...
Πρόκειται για τα προϊόντα με την επωνυμία:α) SALSA ROSSA PICCANTE BIO, σε συσκευασία των 350g με αριθμό παρτίδας 15909 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 08.06.2011, β) SALSA ROSSA BALSAMICA BIO, σε συσκευασία των 350g με αριθμό παρτίδας 26409 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 21.09.2011,γ) SALSA ROSSA ΒΙΟ, σε συσκευασία των 350g με αριθμό παρτίδας 02810 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 28.01.2012 και δ) SALSA ROSSA BARBEQUE BIO, σε συσκευασία των 330 g με αριθμό παρτίδας 26409 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 21.09.2011.
Πρόκειται για τα προϊόντα με την επωνυμία:α) SALSA ROSSA PICCANTE BIO, σε συσκευασία των 350g με αριθμό παρτίδας 15909 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 08.06.2011, β) SALSA ROSSA BALSAMICA BIO, σε συσκευασία των 350g με αριθμό παρτίδας 26409 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 21.09.2011,γ) SALSA ROSSA ΒΙΟ, σε συσκευασία των 350g με αριθμό παρτίδας 02810 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 28.01.2012 και δ) SALSA ROSSA BARBEQUE BIO, σε συσκευασία των 330 g με αριθμό παρτίδας 26409 και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 21.09.2011.
Διακινήθηκαν στη χώρα μας από τις εταιρείες "ItalFood ΕΠΕ" (Πειραιάς),"Select Salmon House" - "Τ. Χατζητριανταφύλλου & ΣΙΑ ΟΕ".
Καλούνται όσοι προμηθεύτηκαν τα προϊόντα αυτά, να μην τα καταναλώσουν.
ΑΠΕ/ΜΠΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου