ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή

Ο Αντ.Σαμαράς αναμένεται να επαναλάβει ότι δεν θα απολογείται «για το χθες»







Πολλαπλά εσωκομματικά μηνύματα εκτιμάται πως θα στείλει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την Παρασκευή και εν όψει του συνεδρίου που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Την ίδια ώρα, ο γραμματέας της ΚΟ, Κ.Τασούλας... έχει κινητοποιήσει όλους τους μηχανισμούς ώστε να μην υπάρξουν αδικαιολόγητες απουσίες, ενώ κορυφαία στελέχη διαμηνύουν πως όσοι επιλέξουν να ανεξαρτητοποιηθούν θα πρέπει να παραδώσουν και τη βουλευτική τους έδρα.

Όπως αναφέρει το Βήμα, στο εσωτερικό της ΝΔ πυκνώνουν τα ερωτηματικά για το ποιος ή ποιοι βουλευτές θα επιλέξουν να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Σύμφωνα με όσα διακινούνται στο «γαλάζιο» παρασκήνιο, δεν αποκλείεται να υπάρξει μία τουλάχιστον ανεξαρτητοποίηση βουλευτή, στενού υποστηρικτή της Ντόρας Μπακογιάννη.

Κορυφαία κομματικά στελέχη, αν και αναγνωρίζουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξει αποχώρηση λίαν προσεχώς, διαμηνύουν ότι όσοι επιλέξουν να βρεθούν εκτός της ΚΟ της ΝΔ οφείλουν πλέον να παραδώσουν και τη βουλευτική έδρα τους.

Δεδομένης της σημασίας που δίνει η Ρηγίλλης στην συνεδρίαση της ΚΟ την Παρασκευή, καθώς το κόμμα έχει εισέλθει στην τελική φάση πριν το 8o Συνέδριο, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κ. Τασούλας προσπαθεί να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν αδικαιολόγητες απουσίες βουλευτών.

Παρών στη συνεδρίαση θα είναι και τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος, όμως, δεν πρόκειται να λάβει τον λόγο, όπως δεν θα μιλήσει και στο συνέδριο.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση που θα τηρήσει ο κ. Σαμαράς έναντι του κ. Καραμανλή, αλλά και το πώς θα τοποθετηθεί για τα λεγόμενα «βαρίδια» που εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας με τις Εξεταστικές Επιτροπές.

Εκτιμάται ότι στην ομιλία του θα δώσει το σύνθημα για το νέο ξεκίνημα που θέλει να υπάρξει με το συνέδριο και θα επαναλάβει ότι έχει επιλέξει «τη ρήξη με το χθες» για το οποίο δεν θα απολογείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου