VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Τελευταίες δοκιμές του Ρεχάγκελ πριν από τον αγώνα με τη Ν. Κορέα









Η Νότια Κορέα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ 2010 της Νοτίου Αφρικής. Η Ελλάδα αναζητεί τον πρώτο της βαθμό και το πρώτο της γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς στο προηγούμενο μουντιάλ που είχε συμμετάσχει (ΗΠΑ 1994) είχε χάσει και στα τρία παιχνίδια του ομίλου, με απολογισμό... 10-0 γκολ.Η Νότια Κορέα έχει βρεθεί άλλες δύο φορές αντιμέτωπη με την Εθνική Ελλάδας, όμως και τα δύο παιχνίδια ήταν φιλικά. Η δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες στο πλαίσιο του τουρνουά LG Cup, στο Ριάντ, στη Σαουδική Αραβία, το 2006, με τους Ζαγοράκη και Παρκ Τσου Γιουνγκμνα χρίζονται σκόρερ της αναμέτρησης.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το 2007, στο Λονδίνο, με την Εθνική Ελλάδας να ηττάται με 1-0 από τους Κορεάτες, με σκόρερ τον Τσουν Σου Λι.

Οι τελευταίες κινήσεις πριν τον αγώνα...
Κλειστά έχει κρατήσει τα χαρτιά του ο προπονητής της Εθνικής, Ότο Ρεχάγκελ, σχετικά με την ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει στον Σαββατιάτικο αγώνα.

Ο Γερμανός στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε το 4-3-3, με τον Βασίλη Τοροσίδη στη θέση του αριστερού μπακ και τον Λουκά Βύντρα στη θέση του δεξιού μπακ. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν οι Κυργιάκος και Α. Παπαδόπουλος. Στην αντίπαλη ομάδα, ο Κώστας Κατσουράνης αγωνίστηκε ως καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, μπροστά από τα δυο στόπερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ρεχάγκελ, προσανατολίζεται σε ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι γρήγοροι επιθετικοί της Κορέας, με το 3-5-2 να φαντάζει ως το πιθανότερο σχήμα.
Ο Βαγγέλης Μόρας δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου και στον αγώνα απέναντι στη Νιγηρία.

«Δεν μας προβληματίζει η διαφορά ύψους»
Η Νότια Κορέα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Ελλάδα με οποιοδήποτε σχήμα και αν επιλέξει ο Ότο Ρεχάγκελ, δήλωσε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Κορέας, Χου Γιουνγκ-Μο, στη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο «Νέλσον Μαντέλα», στο Πορτ Ελίζαμπεθ.

«Αν έπαιζε ρόλο το ύψος, τότε θα είχαμε μαζί μας μπασκετμπολίστες και όχι ποδοσφαιριστές. Δεν με προβληματίζει η διαφορά ύψους. Δεν ξέρω την τακτική του Ρεχάγκελ, ο οποίος είναι έμπειρος προπονητής, αλλά εμείς έχουμε προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα, είτε παίξει με τρεις κεντρικούς μπακ είτε με δύο», απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την διαφορά ύψους μεταξύ των δύο ομάδων.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο προπονητής της Νότιας Κορέας υπογράμμισε πως «θέλουμε να αφήσουμε πίσω τα αποτελέσματα στους φιλικούς αγώνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρουσιαστούμε φοβισμένοι απέναντι στην Ελλάδα. Αύριο έχουμε ένα σημαντικό αγώνα, αλλά υπάρχουν στην συνέχεια κι άλλοι, επίσης καθοριστικοί. Όταν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση θα κάνουμε τον λογαριασμό».

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο «αστέρας» της ομάδας, παίχτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Παρκ Γι-Σουνγκ, ο οποίος ρωτήθηκε για την αυριανή «μονομαχία» του με τον Σωτήρη Κυργιάκο. «Είναι ένας δυνατός αθλητής. Ξέρουμε ότι έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Σίγουρα θα μας δυσκολέψει στις στημένες φάσεις, όμως νομίζω ότι οι αμυντικοί μας στο τέλος θα τα καταφέρουν» απάντησε ο Παρκ.

«Πρέπει να νικήσουμε, γι΄ αυτό δεν νομίζω ότι θα παραταχθούμε αμυντικά. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση για πρώτη φορά σε Μουντιάλ μακριά από τη χώρας μας», κατέληξε ο Παρκ.

Το γήπεδο "Νέλσον Μαντέλα"
Το ματς θα γίνει στο Πορτ Ελίζαμπεθ στο γήπεδο Νέλσον Μαντέλα. Η χωρητικότητά του είναι 46.082 θεατές, ενώ η κατασκευή του ολοκληρώθηκε μόλις πέρυσι. Έχει ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την οροφή του, που είναι εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής και θεωρείται μοναδική στον κόσμο. Το γήπεδο "Νέλσον Μαντέλα" θα φιλοξενήσει επίσης τους αγώνες Ακτή Ελεφαντοστού-Πορτογαλία (15/6), Σλοβενία-Αγγλία (23/6), ένα παιχνίδι της β΄ φάσης (26/6), έναν προημιτελικό (2/7) και το «μικρό» τελικό (10/7).

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 38χρονος Νεοζηλανδός Μάικλ Χέστερ ο οποίος είναι διεθνής από το 2007 και δεν έχει σφυρίξει στο παρελθόν αγώνα της Εθνικής Ελλάδας. 
tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου