ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Η Υπουργός Περιβάλλοντος στο Ενεργειακό λεκανοπέδιο Κοζάνης -Πτολεμαΐδας –Αμυνταίου


http://trelopeiraiotes.files.wordpress.com/2009/11/news-birbili-sakellaris-meeting3.jpg





Τη δέσμευση της Υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη απέσπασαν οι κάτοικοι της Ακρινής κατά την επίσημη επίσκεψή της χθες το βράδυ στο χωριό, πως το Υπουργείο Περιβάλλοντος θα ενσωματώσει στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για όλο το λιγνιτικό λεκανοπέδιο και την μετεγκατάσταση της Ακρινής αφού στην μελέτη, ...
όπως κατατέθηκε στον Πρόεδρο του Νομαρχιακού συμβουλίου Κοζάνης δεν συμπεριλαμβάνεται. Η μετεγκατάσταση της Ακρινής σύμφωνα με τον πρόεδρο του Τοπικού συμβουλίου Ακρινής Γιάννη Πουτογλίδη, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΑ Κοζάνης σήμερα, είναι αναγκαία αφού η ΔΕΗ με την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που κατέθεσε σε μερικά χρόνια θα καταλάβει όλες τις καλλιεργίσιμες εκτάσεις του χωριού, περίπου 7000 στρέμματα, στερώντας από τους 120 αγρότες και κτηνοτρόφους του χωριού κάθε δραστηριότητα.

Η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Τίνα Μπιρμπίλη συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Ενέργειας και Τεχνολογίας κ. Μαθιουδάκη, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ κ. Αρθρούρο Ζερβό και Διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης, επισκέπτεται σήμερα το ενεργειακό λεκανοπέδιο Κοζάνης – Πτολεμαΐδας – Αμυνταίου. Αυτή την ώρα, υπό την προεδρεία της υπουργού, πραγματοποιείται σύσκεψη στη Νομαρχία Φλώρινας. Στην συνέχεια η κα Μπιρμπίλη, θα περιοδεύσει στα ορυχεία Βεύης, Αχλάδας  στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αναργύρων και  στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, όπου θα θέσει εκτός λειτουργίας τη μονάδα 1 του ατμοηλεκτρικού σταθμού Πτολεμαΐδας, μετά από 51 χρόνια λειτουργίας της. 

ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου