ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Τα μεσάνυχτα η μυστική ψηφοφορία για προανακριτική για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου - Δέκα εκατομμύρια ευρώ για ηθική βλάβη, αλλά και την αναγνώριση της κυριότητας σε Βιστονίδα και Βεγορίτιδα ζητά με την αγωγή που κατέθεσε το Δημόσιο με εντολή του υπουργού Οικονομικών









Την ημέρα που γίνεται η μυστική ψηφοφορία για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής, η κυβέρνηση επιλέγει να κάνει αυτή την συμβολική κίνηση.Τον λόγο θα πάρουν όλοι όσοι παραπέμπονται εκτός από τον Θ. Ρουσόπουλο ο οποίος επέλεξε να μην παραστεί καν. Στη μυστική ...ψηφοφορία για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, η οποία θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες για τους Α. Κοντό, Ε. Μπασιάκο, Π. Δούκα, Θ. Ρουσόπουλο, Γ. Βουλγαράκη και Κ. Κιλτίδη θα στηθούν έξι κάλπες για τον καθένα και καθώς η ψηφοφορία είναι μυστική και απαιτούνται 151 θετικές ψήφοι για την παραπομπή δεν αποκλείονται διαρροές και από τα δύο μεγάλα κόμματα.
Οι κύριοι Δούκας και Μπασιάκος κατηγορούνται”για την τέλεση του αδικήματος της απιστίας εις βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος”, ενώ ο Θ. Ρουσόπουλος για “ηθική αυτουργία” στην τέλεση αδικημάτων.
Από την πλευρά της Ν.Δ. δεν αποκλείονται “εκπλήξεις” στην ψηφοφορία που έχουν να κάνουν με το ότι ίσως δεν παραπεμφθούν τελικά και οι έξι σε “προανακριτική” ενώ έχει ήδη ανακοινώσει πως αμέσως μετά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης θα υποβάλλει νέο έτοιμα για νέα προανακριτική επιτροπή για το Βατοπέδι όπου θα προτείνει την παραπομπή των κυρίων Παπακωνσταντίνου και Τσοχατζόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου