ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ενώπιον της δικαιοσύνης ο Γ. Αγγέλου για το Βατοπέδι - Εξηγήσεις ως κατηγορούμενος αναμένεται να δώσει εντός του επόμενου μήνα ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Κ. Καραμανλή









Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στις σαββατιάτικες εφημερίδες ο κ. Αγγέλου θα κληθεί από την εφέτη - ειδική ανακρίτρια, καθώς φέρονται να έχουν βρεθεί εις βάρος του σημαντικά στοιχεία. Όπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ, ο Γιάννης Αγγέλου είναι το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που τις επόμενες... ημέρες θα βρεθεί ως κατηγορούμενος για κακούργημα στο Εφετείο, καθώς δεν καλύπτεται από την ασυλία που προσφέρει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κλήση προς απολογία του, θα γίνει βάσει μαρτυρικών καταθέσεων που αποτελούν μέρος της δικογραφίας και άλλων που δόθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή. Σημειώνεται ότι κατάθεση - φωτιά που εμπλέκει τον κ. Αγγέλου έχει δώσει η πρώην διευθύντρια Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Σταματίνα Μαντέλη, ενώ αναφορά για τον κ. Αγγέλου σε σχέση με το Βατοπέδι έχει γίνει και από τον πρώην υπουργό Π. Δούκα, στην Εξεταστική.
Υπενθυμίζεται ότι τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση έχουν παραγραφεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου