ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Τρίκαλα: Και η δημοτική αρχή στα κοινά της ΕΠΣΤ









Μια νέα πρωτοβουλία αναφορικά με τα Διοικητικά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες. Η Ε.Π.Σ.Τ. η οποία ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια από διοικητικές έριδες με αποτέλεσμα το μέλλον της κορυφαίας θεσμικής εκπροσώπησης του... ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο Νομό Τρικάλων να περιμένει την κρίση της Δικαιοσύνης.
Η νέα πρωτοβουλία αφορά την Δημοτική Αρχή η οποία με ''αιχμή του δόρατος'' τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέκο Πολυμερόπουλο προχωρά στην ανίχνευση προθέσεων προκειμένου να καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στην Ε.Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
Με πρωτοβουλία του κ. Πολυμερόπουλου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο στην οποία συμμετείχαν γνωστοί παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , μία σύσκεψη που όπως δείχνουν τα πράγματα έγινε ''υπό τις ευλογίες'' του Δημάρχου Μιχάλη Ταμήλου , ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόταση που προωθείται ''ακούει'' στο όνομα Γιώργος Κολώνας.
Ο γνωστός γιατρός , λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, φέρεται να αποδέχθηκε την πρόταση να είναι ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας για την κατάθεση ψηφοδελτίου στο οποίο θα συμμετάσχουν όλοι οι εκπρόσωποι των κινήσεων που ενδιαφέρονται για τα Διοικητικά της ΄Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση του κ. Στέφανου Παιδή , του κ. Δημήτρη Μπέντα και βέβαια η στάση του πρώην Προέδρου κ. Θανάση Μπουτζιώλη .
Τέλος , θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα στελέχη της νέας κίνησης θα περιμένουν να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ και την επόμενη εβδομάδα θα συγκαλέσουν ανοιχτή σύσκεψη στο Δημαρχείο όπου θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Ασφαλώς η νέα αυτή εξέλιξη δίνει ένα ξεχωριστό τόνο στις εξελίξεις σχετικά με τα Διοικητικά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Τρικάλων.
Χ.Ζ.
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου