ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Γρεβενών- Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ «ΑνΓρε»











 Χθες Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Γρεβενών- Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ «ΑνΓρε», στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού Κ. Ταλιαδούρη 16. Η συνεδρίαση έλαβε χώρα υπό την Προεδρία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της...
εταιρείας και Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και με την παρουσία των μετόχων της Γενικής Συνέλευσης μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και εγκάρδιο κλίμα και με πλήρη ταύτιση απόψεων σε θέματα που άπτονται της εύρυθμης και ομαλής λειτουργίας της «ΑνΓρε».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΑνΓρε» ξεκινώντας την συνεδρίαση, αφού ευχαρίστησε και καλωσόρισε τους παρόντες, αναφέρθηκε εκτενέστατα στις σημαντικότερες δράσεις της εταιρείας για το έτος 2009 παρουσιάζοντας ταυτόχρονα στοιχεία και αριθμούς μέσα από τα οποία απεικονίζεται η αποτελεσματικότητα αυτών για την κάθε μία ξεχωριστά. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην διαχείριση- συμμετοχή της Αναπτυξιακής Γρεβενών σε προγράμματα, όπως το Κ.Υ.Ε. Νομού Γρεβενών, το Leader και το Life+07/NAT/GR00291.http://www.angre.gr/images/NEW1_1_2009/ANGRE_GR.jpg
Στην εισήγησή του ο κ. Κουπτσίδης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην υπογραφή της σύμβασης του προγράμματος LEADER. Η δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 6.250.000,00€ και ο προϋπολογισμός του ανάλογα με το είδος των ενταγμένων επενδύσεων σε 10.500.000,00€.
Για το πρόγραμμα Life+07/NAT/GR00291, ανέφερε ότι υλοποιούνται οι δράσεις του βάση του χρονοδιαγράμματος. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος κατά σειρά έλεγχος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τόσο στο τεχνικό μέρος όσο και τα οικονομικά του. Η επίλυση κάθε προβλήματος που παρουσιάζεται (κυρίως συνέργειες μεταξύ των διαφόρων υπηρεσιών) κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του έργου αποτελεί τόσο για τη Ν.Α. όσο και για την ΑνΓρε προστιθέμενη αξία στο αποτέλεσμα του, κάτι που αναγνωρίζεται και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Επίσης αναφέρθηκε στις προγραμματικές συμβάσεις και άλλες δράσεις που έχει πραγματοποιήσει η «ΑνΓρε» κατά την διάρκεια του έτους 2009 όπως η τουριστική προβολή του Νομού Γρεβενών με αποκορύφωμα τη βράβευση του ως Ευρωπαϊκός Προορισμός Αριστείας από το πρόγραμμα EDEN αλλά και οι χορηγίες προς αθλητικά σωματεία του Νομού.
Τέλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Γρεβενών και Νομάρχης Γρεβενών κος Δημοσθένης Κουπτσίδης στάθηκε στο γεγονός ότι η εταιρεία αξιοποιεί το επιστημονικό δυναμικό του τόπου μας προσφέροντας εργασία σε νέους επιστήμονες και συμβάλλει ενεργά στην αναπτυξιακή πορεία του Νομού Γρεβενών.

ΥΓ ΑΕΤΟΣ3: Στις φωτογραφίες διακρίναμε τον Νομάρχη Κοζάνης Γιώργο Δακή,τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ Γρεβενών και Δήμαρχο Θ.Ζιάκα Χρήστο Πέτρου,τον πρόεδρο του ΕΒΕ Γρεβενών Νίκο Ράμμο αλλά και άλλους που δεν μνημονεύονται... Με μία φράση: ... με την παρουσία των μετόχων... νομίζουμε πως δεν καλύπτεστε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου