ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ο Κάρλος Φρέιτας και επίσημα νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού

Ο Φρέιτας την ώρα της υπογραφής του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό








Ο Κάρλος Φρέιτας είναι και... με τη βούλα από την Παρασκευή ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος υπέγραψε το νέο διετές συμβόλαιο με την «πράσινη» ΠΑΕ και μετά την πολύωρη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, Δημήτρη Γόντικα, έκανε τις... πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.«Είναι μια μεγάλη και σημαντική στιγμή για την επαγγελματική καριέρα μου, γιατί έχω την ευκαιρία να δουλέψω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο, μια μεγάλη οικογένεια. Έχω έρθει με το στόχο να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί», είπε αρχικά ο Φρέιτας και πρόσθεσε:

«Έχω συνειδητοποιήσει το μέγεθος του Παναθηναϊκού, ο οποίος την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά αυτά τα δύο χρόνια για να ανέβει επίπεδο ο Παναθηναϊκός και να έχει επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Δυο λόγια για την πρόσληψη Φρέιτας είπε και ο Γόντικας: «Προσβλέπουμε να πάρουμε πολλά από την εμπειρία και τη γνώση του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον κ. Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας για την προσεχή διετία. Ο κ. Φρέιτας θα αναχωρήσει αύριο για την Πορτογαλία και θα επιστρέψει στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση την επόμενη εβδομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου