VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Οι δραστηριότητες του κ.Κουπτσίδη το Σαββατοκύριακο








Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης το Σάββατο 29 Μαΐου 2010 παρακολούθησε τον 3ο Ποδοσφαιρικό Αγώνα Αγάπης στο Γήπεδο του Δ.Δ. Αγίου Γεωργίου του Δήμου Ηρακλεωτών μεταξύ των παλαιμάχων του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η διοργάνωση του αγώνα πραγματοποιήθηκε... με απόλυτη επιτυχία από τους Παλαίμαχους του Κεραυνού και έγινε προς τιμήν του αείμνηστου Μιχάλη Καραγιάννη.

Πριν από την έναρξη του αγώνα σε μία σεμνή τελετή τιμήθηκαν οι Παλαίμαχοι του Ηρακλή από τους διοργανωτές για την προσφορά τους στον Αθλητισμό. Την πλακέτα εκ μέρους των παλαιμάχων παρέδωσε ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης.

Ο κ. Αϊδινίου εκ μέρους των παλαιμάχων του Ηρακλή προσέφερε στον κ. Νομάρχη ένα βιβλίο με τίτλο: «Η Πλαστογράφηση της Ιστορίας της Μακεδονίας».

Ο Νομάρχης στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους παλαίμαχους του Κεραυνού για την διοργάνωση των αγώνων αγάπης στη μνήμη του Μιχάλη Καραγιάννη, ενός ανθρώπου που προσέφερε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην περιοχή γενικότερα, ενώ ευχήθηκε κάθε επιτυχία σε ότι και αν προγραμματίζουν.

Κλείνοντας τόνισε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι ήρθε η σειρά της συμμετοχής στις επόμενες διοργανώσεις ομάδων από την Αθήνα αφού ο κύκλος με τις ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης έχει κλείσει.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Ιατρός και πρώην Δήμαρχος Ηρακλεωτών κ. Δρόσος ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη για την υποστήριξη των προσπαθειών τους από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών.
Την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 ο Νομάρχης κ. Κουπτσίδης παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Γρεβενών στο πλαίσιο του Εορτασμού από την Ελληνική Αστυνομία της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ στη συνέχεια παρέστη στη δεξίωση που παρέθεσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. Χονδρός.

Τον κ. Νομάρχη συνόδευε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κοψαχείλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου