ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Κινητοποίσεις σήμερα από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFncq7QYgdxwZKcV4OXw_aclIBT-vUBFkzRO7wm8TChjE6mn7pwwLbNri4YuWWDafNAWQJoeK5yvFZXHRDI5BZVtfg99IYOenEdeXSxN7viR_8PEqw3JQ-vABCnLIaWkw7hCAd-AO11fE/s1600/43-thumb-large.jpg





Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συλλαλητήριο διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος, με αίτημα την απόκρουση των αντιασφαλιστικών ρυθμίσεων της κυβέρνησης. Οι τελικές ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό «κλειδώνουν» μετά τη συνάντηση που θα έχει σήμερα με τους εκπροσώπους... της τρόικας ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος.

Προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει σήμερα και αύριο, το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας, εξαιτίας των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, για σήμερα, οι εργαζόμενοι στο Μετρό έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία, σε ένδειξη συμπαράστασης στους περίπου 285 συναδέλφους τους συμβασιούχους, οι οποίοι βλέπουν την πόρτα εξόδου από την εταιρία, καθώς έληξε η σύμβασή τους και με βάση το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή πρέπει να μην ανανεωθεί η σύμβασή τους γιατί προσελήφθησαν παράνομα κατά την προεκλογική περίοδο.

Αύριο, οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς έχουν εξαγγείλει 5ωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές στους μισθούς, τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό και με θεσμικά αιτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου