Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Αντισυλληπτικό χάπι και για άνδρες...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZMBwZBmcF-Sz4xQB2eZmxf4DfRuTlUiBIJIpc80HbjZ63JGVpgxX4v1CIyJ4Y5TTkDMciB-KDTtwMYvFjaOGyvOr1GuF7F0xIT6EWrwMhvMAYY_-c6D73FnO5-nIQRNM_VmlmZ6kgcU8/s1600/sex.png 






Ένα νέο χάπι που θα παρέχει τη δυνατότητα στους άνδρες να επιδίδονται σε σεξουαλικές συνευρέσεις, χωρίς το ενδεχόμενο της γονιμοποίησης, ανέπτυξε η ομάδα του ερευνητή Haim Breitbart, στο Πανεπιστήμιο Bar-Ilan του Ισραήλ.Το πρώτο αντρικό αντισυλληπτικό χάπι...
που απενεργοποιεί το σπέρμα έχει σημειώσει επιτυχία στις κλινικές δοκιμές σε ποντίκια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά σε τρία χρόνια.
Η λειτουργία του νέου αυτού χαπιού βασίζεται στην εξής λογική: αφαιρεί μια πρωτεΐνη του σπέρματος, η οποία είναι απαραίτητη για να γίνει σύλληψη, οπότε, παρόλο που το σπέρμα φτάνει στη.. μήτρα, δεν είναι ικανό να γονιμοποιήσει το ωάριο.
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το χάπι έχει 100% αποτελεσματικότητα, δεν συνοδεύεται από παρενέργειες, ενώ η λήψη του δεν είναι απαραίτητη σε καθημερινή βάση. Η λήψη 1 φορά στους 3 μήνες είναι αρκετή για να προσφέρει προστασία ενάντια σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της συντρόφου.
«Μέχρι στιγμής, από τα πειράματα σε ποντίκια, δεν είδαμε καμία παρενέργεια του νέου χαπιού. Αυτό που μας έχουν δείξει τα πειράματα είναι ότι με το νέο μόριο που αναπτύξαμε μπορούμε να επιτύχουμε στειρότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τη χαμηλότερη δόση επιτυγχάνεται στειρότητα για έναν μήνα και με την υψηλότερη δόση για τρεις μήνες» δήλωσε ο καθηγητής Breitbart.
Το χάπι φέρει το όνομα «Βright Ρill», ένα λογοπαίγνιο με βάση το όνομα του καθηγητή, και οι κλινικές δοκιμές του σε ανθρώπους αναμένεται να ξεκινήσουν το ερχόμενο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου