ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Τα αποτελέσματα στην ΝΟΔΕ της ΝΔ Κοζάνης


http://www.samarasantonis.gr/sre_images/pages/1225.jpg




Εκλογές για την ανάδειξη των μελών της ΝΟ.ΔΕ. Κοζάνης και των αντιπροσώπων στο Η΄ συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Ιουνίου στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκαν προχτές Κυριακή, στην νομαρχιακή οργάνωση Κοζάνης. Από την εκλογική διαδικασία στην οποία πήραν μέρος 360 άτομα, από τα συνολικά...
550 μέλη της Νομαρχιακής συνέλευσης, αναδείχτηκε 16μελής ΝΟ.Δ.Ε. και 18 αντιπρόσωποι για το συνέδριο.
Τα εκλεγμένα μέλη της ΝΟΔΕ κατά σειρά ψήφων είναι:
Ιωάννης Μπαλαμπανίδης, Χρήστος Κεσκαρίδης, Αθανάσιος Μπάντης, Βασίλειος Χασιώτης Γεώργιος Γάτσιος, Σουλτάνα Τσιάμη, Αχιλλέας Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης τσιάμης, Μαρία Τσιμεντερίδου, Χρήστος Χατζηϊωαννίδης, Αικατερίνη Ασπράγκαθου, Γεώργιος Τερνενοπούλου, Ευλαμπία Πρώιου-Βάρζη, Λεωνίδας Αποστολίδης, Δημήτριος Χαϊτίδης, Μίλτος Μαγγιρίδης.
Αναπληρωματικά μέλη: Ζήσης Στημονιάρης, Δημήτρης Κυμπρίτσης, Γιώργος Σίσκος.
Στο συνέδριο εκλέγονται:
Κωνσταντίνος Βάνης, Χαρίλαος βρέκας, Γεώργιος Γάτσιος, Ιωάννης Ζαρκοδήμος, Χαρίσιος Καλημέρης, Νικόλαος Καφτεράνης, Χρήστος Κεσκερίδης, Κώστας Κωδωνάς, Γεώργιος Σίσκος, Ιωάννης Τάσιος, Χρήστος Τράντης, Χρήστος Χατζηϊωαννίδης, Παλάσα Αραβοπούλου, Αικατερίνη Ασπράγκαθου, Ελένη Δημητρίου, Αναστασία Τάτσου, Μαρία Τσιμεντερίδου,, Σοφία Τσιώρα.
Αναπληρωματικός Φώτης Κωνσταντής
Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύνεδρος είναι ο αντινομάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης. Από την Αγροτική Οργάνωση ο Απόστολος Χατζόπουλος και αναπληρωματικός ο Κωνσταντίνος Στογιάννης.
Να σημειωθεί ότι η ΝΟΔΕ Κοζάνης αποφάσισε να προτείνει για την Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ, τον Ιωάννη Δεληγιάννη.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης Γιάννης Δίκας, δήλωσε ότι «ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος των εσωκομματικών εκλογικών διαδικασιών. Από εδώ και στο εξής κάνουμε πράξη το άνοιγμα στην κοινωνία. Προς το παρόν προέχει η δουλειά για το συνέδριο. Αφού οριοθετηθεί το οργανωτικό και ιδεολογικό πλαίσιο, θα πρέπει όλοι με τη δουλειά μας να πείσουμε τους Νεοδημοκράτες και όλους τους πολίτες, πως μπορούν να ευελπιστούν ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να μπει σε κυβερνητική τροχιά». Να σημειωθεί τέλος ότι αύριο θα συγκροτηθεί η Εξελεγκτική Επιτροπή και θα οριστούν τομείς δουλειάς για τα μέλη της ΝΟΔΕ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου