ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ανάστατη η ΝΔ - 'Ανω - κάτω έχουν γίνει στην Ρηγίλλης μετά την απόφαση του Κώστα Μαρκόπουλου να θέσει υποψηφιότητα για την θέση του γραμματέα του κόμματος την ώρα που ανοικτά η Ρηγίλλης υποστηρίζει τον Ανδρέα Λυκουρέντζο...










Από χθες το βράδυ γίνονται συνεχείς συναντήσεις με τα επίμαχα πρόσωπα και παίζεται ένα αληθινό θρίλερ το οποίο θα κρατήσει ως φαίνεται έως τις 8 το βράδυ που λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την θέση του γραμματέα.Χθες, ο Κώστας Μαρκόπουλος είχε μια... μακρά συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά όπου απ' οτι φαίνεται ο βουλευτής Ευβοίας δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Λίγη ώρα αργότερα η Ρηγίλλης αιφνιδιάστηκε όταν ο κ. Μαρκόπουλος κατέθετε επίσημα την υποψηφιότητά του για την θέση του γραμματέα.

Το πρωί, ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε στο γραφείο του τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και του ζήτησε να καταθέσει την υποψηφιότητά του όπως έχει συμφωνηθεί. Από εκείνη την ώρα γίνεται ένας αγώνας δρόμου να πειστεί ο κ. Μαρκόπουλος να αποσύρει την δική του υποψηφιότητα.

'Ομως εκείνος εμφανίζεται αμετακίνητος ή παίζει με τα νεύρα της Ρηγίλλης. Ολα απ' οτι φαίνεται θα τελειώσουν στις 8 απόψε όταν θα γίνει δημόσια παρέμβαση - στήριξη από τον Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπο του Ανδρέα Λυκουρέντζου.

Εκτός και αν στις 8 παρά πέντε γίνει δήλωση απόσυρσης της υποψηφιότητας από τον κ. Μαρκόπουλο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου