ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Παπακαλιάτης : "Άμα κόψουμε τη μαλ...α, χαθήκαμε!" - Τηλεόραση τέλος...










Τέλος στην τηλεόραση για τον δημοφιλή ηθοποιό-σεναριογράφο, όπως δήλωσε και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Nitro. "Θα σταματήσω να κάνω τηλεόραση, όχι εξαιτίας των οικονομικών συνθηκών, αλλά εξαιτίας του ότι δεν έχω να πω κάτι πια μέσα από αυτήν", αποκαλύπτει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης... Παρά τις άκρως ικανοποιητικές τηλεθεάσεις, δεδομένου και του ανταγωνισμού, που είχε η τελευταία τηλεοπτική του δουλειά "4", η σειρά δεν πήρε το... εισιτήριο από το κανάλι για τη νέα σεζόν εξαιτίας του υψηλού κόστους της.
Κάπως έτσι λοιπόν μοιάζει να κλείνει ένας κύκλος για τον Χριστόφορο και να ανοίγει ένας άλλος... αυτός του κινηματογράφου! "Τη μυθοπλασία στην τηλεόραση τη λατρεύω, όμως δε συμφωνώ πια με τον τρόπο που γίνεται στην Ελλάδα. Η εποχή έχει αλλάξει και είναι καιρός να δοκιμάσω κι εγώ τον εαυτό μου σε άλλα επίπεδα. Μου αρκεί ότι ακόμα έχω όρεξη και σχέδια για το μέλλον..." λέει ο Χριστόφορος και ετοιμάζει το επόμενό του βήμα.
Οι επιτυχίες του στην τηλεόραση εξασφαλίζουν ότι αρκετά στούντιο και παραγωγοί θα δείξουν ενδιαφέρον για οποιοδήποτε κινηματογραφικό του εγχείρημα.
Εκεί άλλωστε θα είναι ελεύθερος να... δημιουργήσει χωρίς τους περιορισμούς και το φόβο του ΕΣΡ!
"Οι ήρωές μου υπερασπίζονταν πάντοτε τις ανάγκες τους και τον έρωτά τους, αγνοώντας τα ταμπού. Κι αυτό από μόνο του είναι προκλητικό στην κοινωνία μας. Τώρα όσον αφορά τον αυνανισμό, ε, μην τρελαθούμε τελείως. Ο αυνανισμός είναι ό,τι πιο φυσιολογικό, πολύτιμο και σταθερό υπάρχει στη ζωή μας. Άμα κόψουμε τη μ….α, χαθήκαμε!" καταλήγει ο Χριστόφορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου