ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Εκδήλωση στην Πτολεμαΐδα για την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας Περιβάλλοντος παρουσία της κας Τζάκρη


http://www.agelioforos.gr/files/FOTO_ENTYPON/2009/10/06/2009100600272-preview.jpg









Εκδήλωση με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Προστασίας Περιβάλλοντος και με την παρουσία της Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κας Θεοδώρας Τζάκρη, οργανώνεται την Παρασκευή 5 Ιουνίου στην Πτολεμαΐδα του Ν. Κοζάνης από τη ΓΓ. Μακεδονίας – Θράκης...
και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Συντονιστής είναι ο Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής κ. Δημήτριος Αδαμίδης, που θα εκπροσωπήσει την Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11π.μ. στο μουσικό Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, θα συμμετάσχουν περίπου 250 μαθήτριες και μαθητές των πέντε (5) Δημοτικών Σχολείων και του ενός Νηπιαγωγείου της πόλης, 50 από την ευρύτερη περιοχή, καθώς και οι παιδαγωγικές ομάδες των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μελίτης Φλώρινας και Καστοριάς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές βιωματικές δραστηριότητες σχετικές με την ενέργεια και έκθεση ζωγραφικής με έργα μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων από όλη τη Βόρεια Ελλάδα (θα επιλεγούν 3 έργα από κάθε νομό), με θέμα το περιβάλλον, παρουσίαση περιβαλλοντικών προγραμμάτων και μουσικές εκδηλώσεις. Θα ακολουθήσει επίδειξη από φωτοβολταϊκά και βιοκλιματικό σπίτι.

Μετά από σύντομο χαιρετισμό που θα απευθύνει στις μαθήτριες και τους μαθητές, η κα Υφυπουργός θα απονείμει βραβεία σε όλα τα σχολεία οι μαθητές των οποίων συμμετείχαν με έργα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου