VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Να κοινοποιήσει τα «αδιάσειστα στοιχεία» ζητά από την ΕΠΟ ο Ηρακλής








Την υποχρέωση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ για το άνοιγμα όλων των φακέλων, ώστε να γίνει γνωστό κατά πόσο άξιζαν κάποιες ομάδες να πάρουν την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, σκοπεύει να επιδιώξει ο Ηρακλής.Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ξεκαθάρισε ότι θα απαιτήσει από την επιτροπή...
εφέσεων να κοινοποιήσει τα πρακτικά της συνεδρίασης της Τετάρτης 16 Ιουνίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, μέσω εξώδικου, που θα αποστείλει στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, την Δευτέρα 21/06, θα ζητήσει να της σταλούν τα πρακτικά της συνεδρίασης, που αφορά στην εξέταση του φακέλου αδειοδότησης, τα οποία και θα δημοσιοποιηθούν, προκειμένου να αποδειχθεί ότι καθ' όλη την διάρκεια της διαδικασίας, ούτε αμφισβητήθηκαν τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία προσκομίστηκαν, ούτε απαιτήθηκαν συμπληρωματικά στοιχεία.

» Επίσης, μέσω εξώδικου, την Δευτέρα 21/06, θα ζητηθεί από την εν λόγω Επιτροπή να διασαφηνίσει συγκεκριμένα και εγγράφως ποια είναι τα... 'αδιάσειστα' στοιχεία, που ζητά, τα οποία και θα παραλάβει στο προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Εν τω μεταξύ ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος τοποθετήθηκε σχετικά με την τακτική που θα πρέπει να ακολουθείται στο ζήτημα της αδειοδότησης.

Ο κ. Γερουλάνος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όλα τα θεσμικά όργανα που αποφασίζουν για την αδειοδότηση των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών, είτε πρόκειται για την ΕΠΟ που εφαρμόζει το σύστημα UEFA licencing, είτε πρόκειται για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να αιτιολογούν πλήρως και δημόσια όλες τις αποφάσεις τους, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία στον Έλληνα φίλαθλο ότι τηρείται σχολαστικά η ισονομία και δεν τίθεται θέμα διακριτικής μεταχείρισης οποιασδήποτε ομάδας».

Οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν είναι αντίθετοι με αυτήν την τοποθέτηση, θέλουν όμως να γίνεται γνωστό το σκεπτικό των αποφάσεων. Θεωρούν όμως ότι ο κ. Γερουλάνος θα έπρεπε να τοποθετηθεί επί του θέματος πριν εξασφαλίσουν άδεια στο επόμενο πρωτάθλημα το 99% των ομάδων κι ενώ εκκρεμεί ο φάκελος του Ηρακλή.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου