ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ξεκινάει το Πρόγραμμα LEADER στο Νομό Γρεβενών








Μας έχει αποσταλεί και σας παρουσιάζουμε τη σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Ομάδας Τοπικής Δράσης Αναπτυξιακής Γρεβενών – Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ (ΑνΓρε) για την υλοποίηση του τοπικού προγράμματος LEADER, στο πλαίσιο...
του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 – 2013, την οποία υπέγραψε η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Κατερίνα Μπατζελή την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010, ανέφερε ο Νομάρχης Γρεβενών και Πρόεδρος της Αν Γρε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου και συνέχισε:
«Η Δημόσια Δαπάνη για το πρόγραμμα του Νομού Γρεβενών ανέρχεται σε 6.250.000 ευρώ και ο προϋπολογισμός του ανάλογα με το είδος των ενταγμένων επενδύσεων σε 10.500.000 ευρώ περίπου. Η περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος Προσέγγισης LEADER του Νομού Γρεβενών αφορά 5 Δήμους (35 Τοπικά Διαμερίσματα), με συνολική έκταση εφαρμογής 1.296,30 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πληθυσμό 18.454 κάτοικοι. Συγκεκριμένα, τους Δ. Βεντζίου, Δ. Γρεβενών (εκτός Δ.Δ. Γρεβενών), Δ. Δεσκάτης, Δ. Ηρακλεωτών και Δ. Χασίων.
Έτσι είμαστε έτοιμοι ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη δημοσίευση προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις δράσεις των τοπικών προγραμμάτων και το διάστημα που ακολουθεί οι φάκελοι υποψηφιότητας θα είναι στη διάθεση του επενδυτικού κοινού, μέσα από τα γραφεία και την ιστοσελίδα (www.angre.gr) της ΑνΓρε.
Ειδικότερα, στην περιοχή παρέμβασης περιλαμβάνεται για πρώτη φορά το νότιο τμήμα του νομού Γρεβενών, με άμεσο αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μέσω των δράσεων του τοπικού προγράμματος, προστιθέμενα οφέλη στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των εν λόγω περιοχών.
Τα λοιπά δημοτικά διαμερίσματα των δήμων Αγ. Κοσμά, Θ. Ζιάκα, Γόργιανης και οι επτά (7) κοινότητες του Ορεινού Όγκου θα στηριχτούν από τον Άξονα 3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 – 2013».

1 σχόλιο: