ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΚΟΖΑΝΗ: Ποιοι απείλησαν με λιντσάρισμα τον Αντώνη Ρέμο - Γιατί δεν τραγούδησε στις "Μορφές" LIVE;

http://choicefm.files.wordpress.com/2010/02/remos.jpg











Πλήρωσε ακριβά το πάθος του (για τον Ηρακλή). Πληγώθηκε τόσο πολύ και έφθασε στο σημείο να δέχεται απειλές ακόμη για την ίδια του τη ζωή.Οταν ο Αντώνης Ρέμος αναλάμβανε τα ηνία του «Γηραιού» αποθεωνόταν από τους φίλους της ομάδας που λάτρεψε και πιστεύει όσο τίποτα άλλο. Τώρα έχει γίνει το «μαύρο πρόβατο» και...
για να αποφύγει τα παρατράγουδα και τους προπηλακισμούς από τους φιλάθλους του Ηρακλή ακυρώνει ακόμα και προγραμματισμένες εμφανίσεις του.

Ετσι, στενεύουν τα σύνορα για τον αγαπημένο στο πλατύ κοινό ερμηνευτή. Δέχεται απειλές για τη ζωή του και μόνον στο άκουσμα ότι σκοπεύει να επισκεφθεί περιοχή της βόρειας Ελλάδας.

Το περασμένο Σάββατο ο Αντώνης Ρέμος αναγκάστηκε να ακυρώσει εμφάνισή του στην Κοζάνη ύστερα από απειλητικά τηλεφωνήματα αγνώστων που τον προειδοποιούσαν για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

«Μην κάνεις το λάθος να πατήσεις το πόδι σου στην περιοχή γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα», διεμήνυσαν γνωστοί-άγνωστοι στον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ηδη είχαν αναρτηθεί αφίσες στην Κοζάνη και το μαγαζί που θα τον φιλοξενούσε ήταν ρεζερβέ!

«Αν πατήσεις στην Κοζάνη, θα σε λιντσάρουμε». Αυτή την απειλή εκτόξευσε ανώνυμος κατάμουτρα μέσω τηλεφώνου στον δημοφιλή ερμηνευτή. Οπως μάθαμε, ο κ. Ρέμος δέχτηκε πολλά παρόμοια απειλητικά τηλεφωνήματα από την παραμονή και την επομένη ημέρα της προγραμματισμένης μουσικής παράστασης που θα έδινε το περασμένο Σάββατο (12 Ιουνίου) σε κέντρο στην πόλη της Κοζάνης.

Και το χειρότερο; Οπαδοί του Ηρακλή έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους αν κάνει το λάθος και μεταβεί στην πόλη της Κοζάνης, να μπουν αμέσως στα δύο πούλμαν που είχαν υπεκμισθώσει γι’ αυτό τον σκοπό και να μεταβούν στην Κοζάνη προκειμένου να πραγματοποιήσουν την απειλή τους.

Ο Αντώνης Ρέμος ακύρωσε την εμφάνισή του εκεί όχι γιατί φοβήθηκε, όπως εκμυστηρεύτηκε σε φιλικά προσκείμενα πρόσωπα, αλλά για να μην ανάψει φωτιές στην Κοζάνη και να γλιτώσει η πόλη από τυχόν παρατράγουδα εξαγριωμένων οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, πάντως, είχαν φροντίσει να διαφημίσουν την εμφάνιση Ρέμου. Αφίσες του καλλιτέχνη είχαν τοιχοκολληθεί σε όλο τον νομό της Μακεδονίας. Επρόκειτο για μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός για την πόλη και τα περισσότερα τραπέζια-πίστα του κέντρου (χωρητικότητας 1.000 ατόμων) ήταν ρεζερβέ, ενώ δεν υπήρχε κάθισμα ούτε για δείγμα.

Για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ επικοινωνήσαμε με πολλούς ανθρώπους. Σε κάποιες περιπτώσεις αντιμετωπίσαμε «ομερτά». Ομως, στην πλειοψηφία οι πηγές μας πιστοποίησαν την εγκυρότητα των πληροφοριών μας. Ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, ο ταξίαρχος Κολτσίδης όταν επικοινωνήσαμε μαζί του αρκέστηκε να μας πει ότι «δεν υπεβλήθη καμία μήνυση σε βάρος αγνώστου».

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου