ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Η Ευγενία Μανωλίδου "πάει" Mega;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhstOQPFnGnhcvkR038UHI4exfUP1GLUJ_01pFrovCCsickJ64p6b57AP5O-FrQg16FYUjl7ZNSgLGcHZI26EGaQp9mz2yd5p36T5_H33IMO996hskT2vu1DIrFF8giuwx0Mb5eetjIyM0/s400/manolidou+adonis.jpg 





Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Βουλευτή κ.Άδωνη Γεωργιάδη, όπως φαίνεται βρήκε τηλεοπτική στέγη για την επόμενη σεζόν και μάλιστα με δική της εκπομπή. Το Master Chef έρχεται στο Mega και η οικοδέσποινα του θα είναι... η Ευγενία Μανωλίδου. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό μαγειρικής όπου 20 ερασιτέχνες θα... διεκδικήσουν το όνειρό τους να γίνουν επαγγελματίες σεφ. Ο καλύτερος θα κερδίσει 50.000€ και θα ανακηρυχθεί Master Chef!
"Το θεωρώ άκομψο να συζητάμε για άσχετα πράγματα αυτή την στιγμή... Το θεωρώ άκομψο, απο την στιγμή που τώρα είμαι στον ΑΝΤ1, είμαι σε δύο σόου του καναλιού και να με ρωτάτε για το τι θα κάνω του χρόνου... Είναι νωρίς ακόμα για να τα πούμε όλα αυτά. Ας φτάσει πρώτα η σεζόν στο τέλος της ...", απαντά η ίδια στην ερώτηση αν έχει υπογράψει με το κανάλι της Μεσογείων.
NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου