ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Τιμολόγια της Siemens σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Α.Τσοχατζόπουλο - 'Ολα τα ονόματα από τον σκληρό δίσκο της γραμματεως Χριστοφοράκου








Αποχώρησε το ΛΑΟΣ καταγγέλοντας "κουκούλωμα". Τα ονόματα των Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετής Τσοχατζοπούλου, Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη, αλλά και την νεολαίας ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν μετά από έρευνα  στον σκληρό δίσκο της Αικατερίνης Τσακάλου, γραμματέως του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Siemens... Μιχάλη Χριστοφοράκου. Ορισμένα βέβαια, όπως φαίνεται και από τη λίστα, έχουν εξοφληθεί από τους αποδέκτες, με  τα περισσότερα όμως από αυτά να  καταχωρούνται στον «αμαρτωλό κωδικό» Θ.Κ. 10100, εκεί όπου καταχωρούνταν τιμολόγια τα οποία εξοφλούσε ο ίδιος ο κ. Χριστοφοράκος.


Πρόκειται για οικοσκευή αλλά και εξοπλισμό γραφείου στο όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως τηλεφωνικό κέντρο, εξοπλισμός για κομπιούτερ και μόνιτορ ηλεκτρονικού υπολογιστή. Επίσης, υπάρχει τιμολόγιο στο όνομα της πρώην συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβας.


Για τον Ακη Τσοχατζόπουλο υπάρχουν δυο τιμολόγια στο όνομά του ύψους 270.000 και 269.000 δραχμών και ένα στο όνομα της κόρης του Αρετής ύψους 800.000 δραχμών.


Υπάρχει επίσης χορηγία στη νεολαία ΠΑΣΟΚ ύψους 15.000 ευρώ και τιμολόγιο στο όνομα Μαρτιγόπουλος ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος της Cosmote ύψους 7.600 ευρώ.


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ







Η Εξεταστική Επιτροπή ετοιμάζει και επιστολή προς τον πρωθυπουργό με την οποία θα ζητείται να υποβληθεί αίτημα προς την  γερμανική δικαιοσύνη για να παραδώσει οτι στοιχεια υπαρχουν για το σκανδαλο της ζιμενς.


Το κατώφλι της Εξεταστικής Επιτροπής πέρασε και ο Επικεφαλής του πρώην ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης, προκειμένου να ενημερώσει για τα χρήματα και τα δώρα από τη Siemens, προς πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους.
Αποχώρησε το ΛΑΟΣ

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την εξεταστική επιτροπή για τη Siemens ανακοίνωσε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καταγγέλλοντας ότι δεν υπάρχει βούληση να αποκαλυφθούν τα πραγματικά περιστατικά και ότι η υπόθεση οδηγείται σε «κουκούλωμα».


Σε ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Κώστα Αϊβαλιώτη αναφέρεται: «Τα στοιχεία που απεστάλησαν σήμερα, σχετικά με τα πάσης φύσεως 'δώρα' της Siemens δείχνουν ότι δεν υπάρχει η ενδεδειγμένη ροή που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη των πραγματικών περιστατικών.
Το όλο πράγμα οδηγεί στο κουκούλωμα κάποιων πτυχών. Ο ΛΑΟΣ αποχωρεί από την Εξεταστική και περιμένει να δει αν θα υπάρξει, επιτέλους, πρόθεση για πλήρη αποκάλυψη του τι πραγματικά έγινε, ώστε να λειτουργήσει και πάλι κανονικά -και στο σύνολό της- η Επιτροπή για τη διερεύνηση του σκανδάλου Siemens».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου