ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Απάντηση του Γ.Ε.Σ. για αναρτήσεις στις ιστοσελίδες Troktiko και ZOUGLA που αφορούν μεταθέσεις οπλιτών

 http://3.bp.blogspot.com/_VUBXAjNyWvc/TBHQ-qSh9NI/AAAAAAAANUw/gMoLH6113zM/s1600/ges.gif















Σε απάντηση αναρτήσεων στις ιστοσελίδες Troktiko και zougla, που αφορούν στην διαδικασία μετάθεσης και μετάταξης οπλιτών που υπηρετούν στον Στρατό Ξηράς, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:Ο Στρτης(ΜΧ) Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος, κατατάχθηκε...
την 10 Μαΐου 2010 στο 11ο ΣΠ, στην Τρίπολη. Ως ο μεγαλύτερος υιός οικογενείας με 3 τέκνα μετέπεσε στην κατηγορία του Υπόχρεου Εκπαιδεύσεως (ΥΠΕΚ) μειωμένης θητείας 8 μηνών. Προκειμένου να υπάρχει ισοκατανομή των ΥΠΕΚ σε όλα τα Όπλα - Σώματα του Στρατού Ξηράς, ο στρατιώτης (μαζί με 54 άλλους συναδέλφους του) μετατάχθηκε από το Πεζικό στο Μηχανικό. Η παραπάνω διαδικασία εφαρμόζεται σε κάθε ΕΣΣΟ.
Μετά το πέρας της εκπαίδευσης του στο 11ο ΣΠ, θα ολοκληρώσει εκπαίδευση ειδικότητας 4 εβδομάδων στο Ναύπλιο και εν συνεχεία σύμφωνα με την μετάθεση του τοποθετείται σε Μονάδα Μηχανικού Εθνοφυλακής, στο Κοκκάρι της Σάμου.

Ο Στρτης (ΤΧ) Σωτήριος Μεντζέλος, κατατάχτηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού, την 3 Μαΐου 2010. Έλαβε την ειδικότητα Τεχνικός Αποθηκάριος Γραφέας και σύμφωνα με την μετάθεση του, τοποθετείται σε Μονάδα Τεχνικού Εθνοφυλακής, στο χωριό Κάτω Τρίτος, στην Λέσβο. Ο παραπάνω οπλίτης ανήκει στη κατηγορία του Υπόχρεου Εκπαίδευσης (ΥΠΕΚ) μειωμένης θητείας 8 μηνών.

Ο Στρτης (ΤΧ) Χρήστος Μαλτέζος, Υπόχρεος Εκπαίδευσης μειωμένης θητείας 8 μηνών, κατατάχθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού, στη Θήβα, ως στρατιώτης Πυροβολικού. Με την διαδικασία που αναφέρθηκε παραπάνω μετατάχτηκε στο Τεχνικό. Έλαβε την ειδικότητα Τεχνικός Αποθηκάριος Γραφέας και σύμφωνα με την μετάθεση του τοποθετείται σε Μονάδα Τεχνικού στην Καβησό Έβρου.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Επίλαρχος Ιωάννης Ψωμάς
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου