ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Μακελειό, με τρεις νεκρούς για οικονομικές διαφορές, έγινε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην Ερέτρια. - Ιδιοκτήτης καφετέριας, 54 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας δικηγόρος, με τα οποία είχε ραντεβού για να διευθετηθούν οι διαφορές που είχαν μεταξύ τους...

 







Στον εισαγγελέα Χαλκίδας θα οδηγηθεί αύριο ο 54χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα για προσωπικές οικονομικές διαφορές το μεσημέρι στην Ερέτρια.Θύματα είναι ο Ανδρέας Καρμίρης, 34 ετών, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, 40 ετών και ο δικηγόρος Αθανάσιος Θάνος, 52 ετών, όλοι από την Αθήνα.Η παρέα... των τεσσάρων ανδρών, μεταξύ των οποίων και ένας δικηγόρος έφθασαν από την Αθήνα στην Ερέτρια, προκειμένου να βρουν τον 54χρονο «οφειλέτη» τους, και να λύσουν τις οικονομικές διαφορές τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, θύματα και δράστης θα συζητούσαν το ενδεχόμενο κατάσχεσης του σπιτιού αλλά και των επιχειρήσεων, ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων-πλυντηρίου αυτοκινήτων κι ενός καφενείου, που διατηρούσε ο 54χρονος και οι δύο γιοι του. Μάλιστα αστυνομικές πηγές, αναφέρουν πως μία εβδομάδα νωρίτερα είχε επισκεφθεί δικαστικός επιμελητής τον 54χρονο και τον είχε ενημερώσει για την κατάσχεση, με τον δράστη να έχει προμηνύσει ότι αν προβούν σε κάτι τέτοιο «θα τους σκότωνε».

Οι τέσσερις άνδρες αρχικά αναζήτησαν τον 54χρονο στο σπίτι και στην εργασία του και δεν τον βρήκαν, κάτι που έμαθε ο ίδιος, ενώ επικοινώνησαν μαζί του και έκλεισαν ραντεβού στην παραλιακή οδό της Ερέτριας. Ήθελαν επίσης, να εκτελέσουν τη διαταγή πληρωμής επιταγής ύψους 3.000 ευρώ.

Οι τρεις άνδρες κάθισαν να φάνε σε παραλιακό εστιατόριο, στη
ν Λεωφόρο Αρχαίου Θεάτρου στην Ερέτρια, εκεί όπου είχε κλειστεί το ραντεβού. Ο τέταρτος από την παρέα, επίσης δικηγόρος, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τις συγκεκριμένες δοσοληψίες είχε απλά συνοδεύσει τον συνάδελφό του, και είχε απομακρυνθεί για λίγο, για να μιλήσει στο κινητό του. Εκείνη την ώρα έφθασε ο 54χρονος σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τους τρεις που βρίσκονταν μπροστά του, 7 φορές, σχεδόν εξ’ επαφής. Κανένας δεν πρόλαβε να κάνει απολύτως τίποτα και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.
 
Αμέσως μετά το μακελειό, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, κατά τη διαδρομή πέταξε το όπλο του εγκλήματος, και λίγη ώρα αργότερα, αφού προηγήθηκε τηλεφωνική συνομιλία με τους αστυνομικούς, παραδόθηκε μέσα στο σπίτι του στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που προέρχονται από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του δράστη, ο 54χρονος είχε δανειστεί πριν από αρκετά χρόνια 800.000.000 δραχμές προκειμένου να φτιάξει το πρατήριο υγρών καυσίμων-πλυντήριο αυτοκινήτων και το καφενείο απέναντι από το δημοτικό σχολείο της Ερέτριας, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δύο αγόρια του.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι κατά καιρούς «δανειστές» του είχαν ήδη προβεί στην κατάσχεση ενός διαμερίσματος στην Αθήνα για μία απλήρωτη επιταγή ύψους 5.000 ευρώ, και η πίεση που του ασκούσαν τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αφόρητη, είτε για την εξόφληση του χρέους μαζί με τους τόκους, είτε για την κατάσχεση περιουσιακών του στοιχείων προκειμένου να το καλύψει. Συγγενείς του υποστηρίζουν χαρακτηριστικά πως ο 54χρονος είχε περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο και είχε πάρει τις τραγικές, όπως φαίνεται, αποφάσεις του, προκειμένου να μην υποστούν τις συνέπειες οι δυο γιοι του.
Την ίδια ώρα συγγενικά πρόσωπα του 34χρονου θύματος, εισαγωγέα αυτοκινήτων στο Κορωπί, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, υποστηρίζουν ότι ο συγγενής τους προσφέρθηκε να μεταφέρει τον δικηγόρο στην Ερέτρια γιατί δεν οδηγούσε εκείνος. Υποστηρίζουν επίσης, ότι το χρέος του δράστη ήταν συνολικά 44.000 ευρώ, το οποίο ενώ δεν εξοφλούσε εμφανιζόταν να κάνει μεγάλη ζωή και να είναι συχνός επισκέπτης των καζίνο, δημιουργώντας επιπρόσθετα χρέη από αυτό το πάθος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου