ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Σε λιγότερες από 100 μέρες ανοίγει το Ferrari World Abu Dhabi


Την επέτειο του Eλληνικού «ΟΧΙ», χιλιάδες επισκέπτες θα πουν το «ΝΑΙ» στα περισσότερα από 20 παιχνίδια του θεματικού πάρκου της Ferrari στο Abu Dhabi...
Εκατό μέρες πριν την 28η Οκτωβρίου η Iταλική εταιρεία αποκάλυψε τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες οι οποίες θα φιλοξενούνται κάτω από την κόκκινη οροφή εμβαδού 200.000 τ.μ.
Ξεχωρίζουν η Formula Rossa (το πιο γρήγορο rollercoaster του κόσμου, ικανό να αναπτύξει ταχύτητες έως 240 χλμ./ώρα), το V12 (διαδρομή με νερό στην «καρδιά» ενός τεράστιου 12κύλινδρου κινητήρα), το Made in Maranello (ένα εικονικό ταξίδι στο διάσημο εργοστάσιο της Ferrari), το Speed of Magic (φανταστικό ταξίδι 4 διαστάσεων με αντικείμενο τις περιπέτειες ενός μικρού αγοριού), το G-Force (εκτόξευση καθίσματος σε ύψος 62 μέτρων), Scuderia Challenge (προσομοιωτές παρόμοιοι με αυτούς που χρησιμοποιούν οι πιλότοι της Ferrari), Fiorano GT Challenge (ένα rollercoaster με Ferrari F430 Spider), Paddock (αντίγραφο του motor home της Ferrari), Pit Wall (ένα διαδραστικό θέατρο στο οποίο οι επισκέπτες λαμβάνουν άμεσα αποφάσεις σε αγωνιστικά σενάρια), Junior GT (σχολή οδήγησης για παιδιά με μινιατούρες F430 GT Spider), Junior Grand Prix (αυτή τη φορά μέσα σε μικρά μονοθέσια), Carousel (με πρωτότυπα τα οποία βασίζονται σε σχέδια σχετικού διαγωνισμού της Ferrari). Στο θεματικό πάρκο θα υπάρχουν βέβαια δεκάδες εστιατόρια, καφέ και εμπορικά καταστήματα για όλα τα γούστα.

«Το θεματικό πάρκο υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία που απευθύνεται σε όλους, οικογένειες αλλά και φανατικούς φίλους της μάρκας», δήλωσε ο Claus Frimand, Γενικός Διευθυντής του Ferrari World Abu Dhabi. «Ανυπομονώ να φθάσει η 28η Οκτωβρίου και να υποδεχθούμε τους καλεσμένους μας», προσέθεσε. Οι εργασίες κατασκευής του πάρκου άρχισαν τον Νοέμβριο του 2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου