ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Η Ολλανδία στα ημιτελικά! - Με σκορ 2-1 απέκλεισαν το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, τη Βραζιλία...

 









Οι «οράνιε»
έκαναν τη μεγάλη ανατροπή! Την έκπληξη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο Πορτ Ελίζαμπεθ ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη. Η Βραζιλία προηγήθηκε νωρίς -νωρίς και μετά έχασε ευκαιρίες για να εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο 45λεπτο, όλα άλλαξαν!Η Ολλανδία του Φαν Μάρβικ παρουσιάστηκε με ...νέο πρόσωπο, ο Ρόμπεν ταλαιπώρησε τον Μπάστος από τα αριστερά και ο Ντούνγκα αναγκάστηκε να αλλάξει τον μπακ του, ώστε να μην χρεωθεί με δεύτερη κάρτα. Και ο μέγας Σνάιντερ, μάλλον ήθελε να κάνει ...χουνέρι στους συμπαίκτες του στην Ιντερ. Ηταν ο σκόρερ στο γκολ της νίκης και ο δημιουργός του άλλου γκολ!

Στο 9' ο Φελίπε Μέλο με έξοχη κάθετη πάσα βρήκε τον Ρομπίνιο και ο κυνηγός με απ' ευθείας πλασέ «έγραψε» το 1-0. Στο 31' ο Στεκέλεμπουργκ ...απογειώθηκε και έδιωξε σουτ-πλασέ του Κακά.

Η Ολλανδία έφερε «τούμπα» τον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο: στο 52' ο Σνάιντερ έκανε σέντρα, ο Ζούλιο Σέζαρ επιχείρησε έξοδο που ήταν λάθος και ο Φελίπε Μέλο με αυτογκόλ έφερε το ματς στο 1-1. Το 2-1 για την Ολλανδία έγινε στο 68', όταν σε κόρνερ του Ρόμπεν, ο Κάιτ έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Σνάιντερ με νέα κεφαλιά χάρισε μια «χρυσή» πρόκριση στους «ιπτάμενους» Ολλανδούς, μια ομάδα που είναι κοντά σε τελικό Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το '78.

Να τονιστεί ότι στο 73' αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Φελίπε Μέλο, γιατί πάτησε τον πεσμένο στο έδαφος Ρόμπεν.

Διαιτήτευσε ο Ιάπωννας Νισιμούρα. Εχασε τον έλεγχο σχετικά γρήγορα και άφησε τους πάντες με παράπονα.

Κόκκινη: Φελίπε Μέλο.

Κίτρινες: Χέιτινγκα, Μπάστος, Φαν ντερ Βιλ, Ντε Γιονγκ, Οϊερ.

Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ζουάν, Μπάστος(62' Ζιλμπέρτο Μέλο), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ντάνιελ Αλβες, Κακά, Ρομπίνιο, Λουίς Φαμπιάνο (77' Νιλμάρ), Φελίπε Μέλο.

Ολλανδία: Στεκέλεμπεργκ, Φαν ντερ Βιλ, Χέιτινγκα, Οϊερ, Φαν Μπρόνκχορστ, Ντε Γιονγκ, Κάιτ, Φαν Μπόμελ, Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι(85' Χούντελαρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου