ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παρέστη στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κνίδης στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του συλλόγου « πολιτιστικό καλοκαίρι 2010»...







 Ο Νομάρχης στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη το Δ.Σ. και τα Μέλη του Συλλόγου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε να διατηρούν ζωντανή την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου τους. Αυτό που κάναμε ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, να στηρίζουμε τους συλλόγους που παράγουν έργο, θα συνεχίσουμε να το...
κάνουμε και στο μέλλον με στόχο την αναγέννηση του τόπου μας τόνισε μεταξύ άλλων και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους να περάσουν ένα όμορφο βράδυ.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Ουζουνίδου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη για την αρωγή από την πλευρά της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών προς το Σύλλογο, του προσέφερε τιμητική πλακέτα.

Τον κ. Νομάρχη συνόδευαν οι κυρίες Αντινομάρχες της Ν.Α. Γρεβενών Αικατερίνη Πέτρου και Παναγιώτα Τσιώτα- Μπαλοδήμου καθώς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Ν.Α. Γρεβενών για θέματα παιδείας κ. Κων/νος Μιχαλογιάννης.
Γραφείο Τύπου Νομαρχίας Γρεβενών

2 σχόλια:

  1. ισε χεστησ και λιγδιαρισ που δεν δημοσιευεις σχόλια

    αλλα όταν πρέπει θα μαθευτουν δημοσια τα ονομάτα σας και θα τρεχετε

    Νομαρχολαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά, λυπούμαστε πολύ όταν βλέπουμε σχόλια τόσο χαμηλού επιπέδου. Ορθογραφικά θα έπρεπε τουλάχιστον να είχατε τελειώσει το Δημοτικό , αλλά πάλι αυτό δεν είναι σημείο απόδειξης των ελεεινών προθέσεών σας.
    Βρε Τζομπάνε, αφού σε φιλοξενούμε στον ΑΕΤΟ, έχεις ποτέ νιώσει πιο μεγάλη ικανοποίηση; Πότε άλλοτε σε διάβασαν τουλάχιστον 3.000 αναγνώστες; Βρε χαζούλη, ένιωσες ποτέ πιο ΜΕΓΑΛΟΣ, κι ας μας βρίζεις.Εάν θα μάθεις τα ονόματά μας θα νοιώσεις καλύτερα; Πρέπει καταρχήν να πας σε σχολείο να μάθεις γράμματα , γιατί η Παιδεία είναι σημαντικός παράγοντας στο να αποδείξεις σε κάποιους που δεν την γνωρίζουν ότι είσαι ανώτερος...Εμείς δε φάγαμε τζάμπα τα χρόνια μας στα Ξένα.
    Κοιμισμένε, (συγνώμη για τον χαρακτηρισμό για τους αναγνώστες μας), ξέρουμε τη χυδαιότητα που σε διακατέχει και λυπούμαστε...
    Εάν σε πειράζει, διάβασε (όσο μπορείς) κάτι άλλο. Πρώτα όμως Γραμματική Ά Δημοτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή