VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Καμίνι η χώρα με τον υδράργυρο στους 41 βαθμούς - Καύσωνας τριών ημερών...






 Σε κλοιό τριήμερου καύσωνα μπαίνει από σήμερα η χώρα, με τον υδράργυρο να «σκαρφαλώνει» ακόμη και στους 41 βαθμούς Κελσίου το Σαββατοκύριακο. Αύριο, Σάββατο, η θερμοκρασία θα «χτυπήσει κόκκινο», καθώς στα ηπειρωτικά ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 41 βαθμούς Κελσίου. Στην Αθήνα ...το θερμόμετρο θα φτάσει τους 40 βαθμούς. Από το απόγευμα στα βόρεια της χώρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

«Ανάσα» δροσιάς αναμένεται από την Δευτέρα, με τη θερμοκρασία να ακολουθεί καθοδική πορεία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και στα νότια 4-6 μποφόρ. Στο βόρειο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά καθώς και στο βόρειο Αιγαίο θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου