ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Με αφορμή την πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς που υπεβλήθει στην Κυβέρνηση για την ταυτόχρονη εξαγορά ποσοστού 77,31% της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος (ΑΤΕ) και 33,04% του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Τ.Τ.) που κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο, η ΟΤΟΕ επισημαίνει...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvuNnlmJ4k_zpcKRfy7EGVc91YuEw6WtxvDa6j0XtWM3brYWCbjr_pZDCf8Z43TRozs2CiQYK_JlFInvAAwy41j9m4Sla309vTr-YAjj_vbnVEGCqAlF62f7ctQMmZor_3zbnTHET6eMF2/s1600/21b.jpg 





1. Μετά τη παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση που κορυφώθηκε το 2008, στόχος της ΟΤΟΕ είναι η δημιουργία ενός δημοσίου πυλώνα Τραπεζών ο οποίος πρέπει να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας διασφαλίζοντας την ισορροπία του τραπεζικού συστήματος. Το ίδιο υποσχόταν και η Κυβέρνηση...
με τις προεκλογικές διακηρύξεις της.
2. Η ΟΤΟΕ συνεχίζει να διεκδικεί σταθερά και αποφασιστικά την υλοποίηση αυτού του στόχου, ο οποίος αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ιδιαίτερα σήμερα που η Ελληνική Οικονομία και κατ’ επέκταση η Ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζουν σοβαρά και οξυμμένα προβλήματα, λόγω της οικονομικής κρίσης.
3. Η Κυβέρνηση μετά την επίσημη απάντησή της στην πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς ότι «η πρόταση εξετάζεται στο πλαίσιο των θεσμοθετημένων διαδικασιών με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον…», οφείλει να απαντήσει υπεύθυνα και με σαφήνεια αν εγκαταλείπεται οριστικά η δέσμευσή της για δημιουργία δημοσίου πυλώνα Τραπεζών ή ποια είναι η στρατηγική της για την εξυπηρέτηση του ευαίσθητου τμήματος του Αγροτικού Τομέα..
4. Η θέση της ΟΤΟΕ όσον αφορά τις εκάστοτε επιχειρηματικές κινήσεις των Τραπεζών εξαρτάται πάντα από το βαθμό και τη κατεύθυνση που αυτές επηρεάζουν το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον εξασφαλίζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων και διασφαλίζουν στο ακέραιο όλες τις θέσεις εργασίας στις Τράπεζες.
5. Η ΟΤΟΕ θα παρακολουθήσει πολύ στενά μαζί με τους Συλλόγους Μέλη της τις εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση αυτή και θα παρέμβει άμεσα και αποφασιστικά με στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στις Τράπεζες, αλλά και των συμφερόντων της Ελληνικής κοινωνίας γενικότερα.
Τέλος, η ΟΤΟΕ ζήτησε άμεσα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την υπόθεση αυτή.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου