ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Σέρρες: Ελεύθερη η ανήλικη που κατηγορείται για τη δολοφονία 80χρονου






Αέρα προσωρινής ελευθερίας αναπνέει από χθες το πρωί ένα από τα δύο ανήλικα κορίτσια που κατηγορούνται για την αποτρόπαια δολοφονία του 80χρονου συγχωριανού τους στο χωριό Κερκίνη των Σερρών. Πρόκειται για την 15χρονη, η οποία σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην «Espresso» ο δικηγόρος της, Κώστας Παρηγόρης,... «αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Το αίτημά μας έγινε δεκτό και έτσι λόγω του νεαρού της ηλικίας της θα επιστρέψει στο σπίτι της».

Τόσο η 15χρονη όσο και η 16χρονη φίλη της, η οποία παραμένει προφυλακισμένη, με εντολή εισαγγελέα είχαν μεταφερθεί και κρατούνταν στην ειδική πτέρυγα με τις μητέρες ανηλίκων στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, καθώς η χώρα μας δεν διαθέτει σωφρονιστικό κατάστημα για ανήλικα κορίτσια.

Χθες το πρωί στις φυλακές μετέβησαν ο πατέρας της και ο παππούς της, οι οποίοι την περίμεναν να βγει από την πόρτα. Επειτα, όλοι μαζί μετέβησαν στην Κερκίνη Σερρών, όπου η 15χρονη θα δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε 1η και 15 του μήνα.

«Είμαστε χαρούμενοι με αυτή την απόφαση. Το κορίτσι θα μαζέψει τα κομμάτια του και θα μελετήσει, προκειμένου να δώσει εξετάσεις τον Σεπτέμβριο για να περάσει στην επόμενη τάξη. Λόγω της προφυλάκισης δεν είχε δώσει εξετάσεις τον Ιούνιο, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της» σημείωσε ο κ. Παρηγόρης και πρόσθεσε: «Τόσο οι δικοί της άνθρωποι όσο και ψυχολόγος θα τη στηρίξουν για να σταθεί όρθια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου