ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Μάθε πόσα χρήματα ξοδεύει η Μadonna για να μένει νέα!...Τα έξοδα της Madonna για την ομορφιά της, ξεπερνούν τα ετήσια έσοδα ενός νοικοκυριού...


 





Μπορεί να φαίνεται κούκλα παρά τα 53 της χρόνια αλλά αν διαβάσεις το παρακάτω κείμενο και προσθέσεις τα ποσά που χαλάει κάθε χρόνο η Μadonna σε καλλυντικά, θα σκεφτείς ότι θα έπρεπε να δείχνει τουλάχιστον 30! Σε αυτά τα έξοδα "ομορφιάς", δεν συμπεριλαμβάνονται οι αμοιβές των γιατρών που κάνουν στη βασίλισσα της Pop... botox, μεσοθεραπείες και ενέσιμα με υαλουρανικό οξύ, για να κρατάει τη φρεσκάδα της και να ενυδατώνει εσωτερικά, την επιδερμίδα του προσώπου της!

Για καλλυντικά προιόντα και άλλες υπηρεσίες ξοδεύει το εξωφρενικό ποσό των 562.600£ τον χρόνο. Και για να κάνουμε την ισοτιμία σε ευρώ... 668.969€ ξοδεύει η βασίλισσα της ποπ τον χρόνο για να δείχνει νέα. Περισσότερα δηλαδή και από τα ετήσια έσοδα ενός μέσου νοικοκυριού.

Η τραγουδίστρια ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα σε αντιγηραντικές κρέμες και δείχνει προτίμηση σε μία που στοιχίζει 594€. Έχει αγοράσει ένα μηχάνημα κατά της κυταρρίτιδας, που διαθέτουν μόνο εξειδικευμένα ινστιτούτα ομορφιάς και στοιχίζει 47.562€.

Δίνει 23.781€ για μαθήματα stretching. Koιμάται δύο μέρες την εβομάδα σε ειδική πλαστική στολή που προσφέρει ενυδάτωση, η οποία στοιχίζει 61.831€.

Όπου πάει παίρνει μαζί της τον προσωπικό της γυμναστή και τον διατροφολόγο της για τους οποίους ξοδεύει 53.508€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου