ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Νέο γραμματέα εκλέγει η ΝΔ, Αβραμόπουλος και Δήμας στην αντιπροεδρία


 






Νέο γραμματέα -τον Ανδρέα Λυκουρέτζο, καθώς είναι ο μοναδικός υποψήφιος- εκλέγει σήμερα, Παρασκευή, η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Προηγήθηκε έντονο παρασκήνιο για να αποσύρει την υποψηφιότητά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος...
Κ.Μαρκόπουλος. Την ίδια ώρα, τις θέσεις των αντιπροέδρων εξασφάλισαν με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά οι Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας.

Οι πιέσεις που δέχθηκε ο κ. Μαρκόπουλος, για να μη διεκδικήσει τη θέση του γραμματέα, εκλαμβάνονται από πολλούς ως «δώρο» στην πλευρά των καραμανλικών.

Υπάρχουν όμως και φωνές στο εσωτερικό του κόμματος που αντιδρούν, υποστηρίζοντας ότι η ηγεσία της ΝΔ έπρεπε να στηρίξει τα στελέχη που τάχθηκαν εξαρχής στο πλευρό της.

Την ίδια ώρα, μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, ο πρόεδρος της ΝΔ έχρισε αντιπροέδρους του κόμματος τους Δημήτρη Αβραμόπουλο και Σταύρο Δήμα.

Επίσημη ανακοίνωση για τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνουν τα δύο κορυφαία στελέχη της παράταξης αναμένεται να γίνει πριν τις 7 Ιουλίου, οπότε έχει προγραμματιστεί η ανακοίνωση των θέσεων της ΝΔ για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Όπως αναφέρουν τα Νέα, ο πρώην υπουργός αναλαμβάνει την εποπτεία της εξωτερικής πολιτικής και άμυνας, των διεθνών σχέσεων του κόμματος και τους τομείς της δημόσιας διοίκησης και ασφάλειας.

Ο πρώην επίτροπος αναλαμβάνει το πεδίο της οικονομίας και ανάπτυξης και την εποπτεία των τομέων περιβάλλοντος, ενέργειας, μεταφορών κ.ά.

Στελέχη του κόμματος εικάζουν ότι μετά τη διπλή αντιπροεδρία, ο πρόεδρος της ΝΔ θα προχωρήσει σε «ανασχηματισμό» των τομεαρχών και σε αλλαγές στους γραμματείς του κόμματος.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τον γραμματέα της ΝΔ, σήμερα η Πολιτική Επιτροπή εκλέγει τα επτά μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας (πρώην Πολιτικό Συμβούλιο). Η εκλογή τους αναμένεται να γίνει χωρίς τριβές.

Υποψήφιοι είναι οι Ν. Δένδιας, Μαργ.Τζίμας, Ελ. Βόζεμπεργκ, Γ. Κουμουτσάκος, Δημ. Πανοζάχος, Γ. Βερναδάκης, Φίλ. Ταυρής, Δημ. Τσιγγούνης, Γ. Αναγνωστάκος, Ηλ. Ηλιόπουλος, Αθ. Κακαλή, Δημ. Πτωχός και Χρ. Χαλιλοπούλου.

Προβάδισμα εκλογής θεωρείται ότι έχουν οι βουλευτές Νικ. Δένδιας, Μαργ. Τζίμας, Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου