ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Καιρός: Σποραδικές βροχές το απόγευμα της Κυριακής...


http://s.enet.gr/resources/2009-09/kataigida-2-thumb-large.jpg









Αίθριος γενικά θα είναι αρχικά την Κυριακή ο καιρός στη χώρα μας, αλλά μετά το μεσημέρι θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν λίγες καταιγίδες στα κεντρικά και τα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 35 βαθμούς Κελσίου.Πιο αναλυτικά η πρόγνωση:...
Στη Δυτική Ελλάδα ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν λίγες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς.
Στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα μετά το μεσημέρι θα συννεφιάσει τοπικά και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 33 βαθμούς και στα κεντρικά από 19 έως 35.
Στην περιοχή του Αιγαίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.
Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχει η Αττική. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη μετά το μεσημέρι θα συννεφιάσει παροδικά και ενδέχεται να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου