ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Απαγορεύτηκε η διαφήμιση με την βασίλισσα-ζόμπι







Διαφήμιση που παρουσίαζε την Βασίλισσα της Αγγλίας Μαρία Α΄ Τυδώρ να μεταμορφώνεται σε ζόμπι απαγορεύτηκε στη Βρετανία λόγω καταγγελιών ότι τρομάζει τα παιδιά. Η ψηφιακή απεικόνιση της Bloody Mary, όπως έμεινε γνωστή η ρωμαιοκαθολική βασίλισσα λόγω του σκληρού χαρακτήρα της (είχε οδηγήσει στην πυρά 300...
αιρετικούς κατά τη διάρκεια της βασιλείας της, από το 1553 ως το 1558) εμφανίστηκε δίπλα στις κυλιόμενες σκάλες του υπόγειου σιδηροδρομου.

Η βασίλισσα αρχικά δείχνει ήρεμη και κάθεται παθητικά. Στη συνέχεια, όμως, στρέφει το πρόσωπό της στον θεατή και βγάζει μια πνιχτή κραυγή με μάτια ορθάνοιχτα και κατακόκκινα ενώ οι σάρκες της κόβονται...Στο τέλος της σύντομης διαφήμισης, επιστρέφει στη θέση που είχε στην αρχή.

Το αρμόδιο για τις διαφημίσεις συμβούλιο (Advertising Standards Authority) έλαβε τέσσερις καταγγελίες για τη διαφήμιση και συμφώνησε ότι μπορεί να τρομάζει τα παιδιά. Έτσι, αποφάσισε να την απαγορεύσει.

«Στόχος της διαφήμισης είναι μόνο να δείξει τη σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητας της βασίλισσας» επισήμανε από την πλευρά της η Merlin Entertainments, η εταιρία που την παρήγαγε για το Κάστρο του Τρόμου στο Λονδίνο.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου