ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Σέρρες: Αγρότης πυροβόλησε και σκότωσε τον υδρονομέα του χωριού του - Διαφωνούσαν για την σειρά του ποτίσματος των χωραφιών

http://www.kosmoslarissa.gr/images/news/124526963113_mrg.jpg





Αγρότης στις Σέρρες πυροβόλησε και σκότωσε στο χωράφι του τον υδρονομέα του χωριού, με τον οποίο διαφωνούσε για τη σειρά του ποτίσματος! Το απίστευτο έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, αναστατώνοντας τη μικρή κοινωνία του χωριού Νέα Τυρολόη του Δήμου Σκοτούσας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης και το θύμα λογομαχούσαν συχνά... το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το πότισμα των χωραφιών και συγκεκριμένα με ποια σειρά θα ποτίζονταν τα σπαρτά του.

Το ίδιο συνέβη και χθες, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να έρθουν στα χέρια.Αρχικά, ο 68χρονος αγρότης φέρεται να χτύπησε τον 63χρονο υδρονομέα με φτυάρι στο κεφάλι και στη συνέχεια τον πυροβόλησε με καραμπίνα στα πλευρά, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Λίγη ώρα αργότερα και χωρίς να έχει αποκαλυφθεί μέχρι τότε το έγκλημα, ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών, υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς το σημείο στο οποίο είχε γίνει η δολοφονία.

Από τις αρχές κλήθηκε ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο χωράφι, ενώ ως αργά χθες εξεταζόταν από την αστυνομία ο δράστης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος.

Αστυνομικοί της περιοχής περιγράφουν τον 68χρονο αγρότη ως απόμακρο άνθρωπο, που ζούσε μόνος του και συνήθιζε να διαπληκτίζεται με συγχωριανούς του.

Την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Σερρών, ενώ αύριο ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου