ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Και ο Χάρι ο κροκόδειλος προβλέπει νίκη της Ισπανίας - Δείτε τί προβλέπει ο Πολ το χταπόδι...

 






Ο Χάρι, ένας κροκόδειλος βάρους 700 κιλών επιβεβαίωσε με τον δικό του τρόπο τις προβλέψεις του χταποδιού Πάουλ, υποδεικνύοντας την Ισπανία ως τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Ο κροκόδειλος χρειάσθηκε λιγότερο από ένα λεπτό για να αποφασίσει και να βουτήξει στο νερό ...για να καταβροχθίσει το κοτόπουλο με τα ισπανικά εθνικά χρώματα, προτιμώντας το από το ολλανδικής χροιάς ανάλογο έδεσμα.

Όπως δήλωσε στο Νόρδερν Τεριτόρι Νιουζ ο ιδιοκτήτης του Κροκόσορους Παρκ Μικ Μπερνς, η ιδέα του γεννήθηκε μόλις είδε τις επιτυχίες που είχε ο Παουλ, το γερμανικό χταπόδι, το οποίο μάντευε σωστά το αποτέλεσμα της εθνικής ομάδας της Γερμανίας πριν από κάθε αγώνα. Ο Πάουλ μάντευσε επίσης νίκη της Ισπανίας στον τελικό της Κυριακής.

Μολαταύτα, η μεθοδολογία του Χάρι υπήρξε διαφορετική. Στην ουσία ο κροκόδειλος παιδεύτηκε για να αποσπάσει το εκλεκτό του κοτόπουλο από το σκοινάκι που το έδενε με την ισπανική σημαία. «Αυτό σημαίνει πως το παιγνίδι θα είναι αμφίρροπο και επιθετικό με τελικό αποτέλεσμα 1-0 υπέρ της Ισπανίας», ερμήνευσε τον χρησμό ο Μπερνς.

Δείτε τί προβλέπει ο Πολ το χταπόδι

Το χταπόδι προτίμησε το κουτί με την ισπανική σημαία, απογοητεύοντας τους Ολλανδούς, οι οποίοι μάλλον θα πρέπει να ανησυχούν, καθώς ο Πάουλ ήταν αλάνθαστος σε όλες τις προβλέψεις του.


Εν τω μεταξύ ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Χοσέ Θαπατέρο, δήλωσε αστειευόμενος σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του, ότι προτίθεται να προσφέρει πολιτικό άσυλο στο συμπαθές μαλάκιο, προκειμένου να μην καταλήξει στο...πιάτο κάποιων Γερμανών. "Ανησυχώ για το χταπόδι. Σκέφτομαι να του στείλω μια ομάδα φύλαξης", είπε ο Θαπατέρο.

Νωρίτερα, είχε προβλέψει ότι η Γερμανία θα είναι η νικήτρια του μικρού τελικού, αν και αμφιταλαντεύτηκε για αρκετή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου