VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Επιστολή Νομάρχη Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ιωάννη Ραγκούση







Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης έστειλε την παρακάτω επιστολή με ημερομηνία 7 Ιουλίου 2010 προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ιωάννη Ραγκούση, η οποία κοινοποιήθηκε και προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής...
Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κίρκο καθώς και στον Βουλευτή του Νομού Γρεβενών κ. Αθανάσιο Χαντάβα. Με την επιστολή αυτή ο Νομάρχης ζητάει την άμεση παρέμβαση του κ. Υπουργού ώστε το Υπουργείο να προχωρήσει στην πρόσληψη ειδικευμένου προσωπικού για να στελεχωθεί το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών, το οποίο λειτουργεί με μόλις τρεις (3) υπαλλήλους.

Κύριε Υπουργέ,

Όπως γνωρίζετε, ο Νομός Γρεβενών, ένας από τους ορεινότερους νομούς της χώρας μας, αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα κύρια κατά την χειμερινή περίοδο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που διαρκούν μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αντιλαμβάνεστε ότι το έργο της Πολιτικής Προστασίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών για την έγκαιρη και άμεση αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν είναι σημαντικό, ταυτόχρονα δύσκολο και επίπονο λόγω της έλλειψης ειδικευμένου προσωπικού.
Αυτή τη στιγμή και παρά το γεγονός ότι διαθέτουμε Δεκαπέντε (15) Μηχανήματα-Οχήματα, σύμφωνα με τη τελευταία απογραφή του 2009, υπάρχουν μόνο τρεις (3) χειριστές για τα μηχανήματα, ηλικίας 54-58 και 62 χρόνων, ένας εξ αυτών δε μέχρι τέλους του 2010 θα συνταξιοδοτηθεί λόγω προβλήματος υγείας.
Τονίζεται επίσης ότι στις αρχές του τρέχοντος έτους συνταξιοδοτήθηκαν ένας χειριστής Φορτωτή και ένας οδηγός.
Επειδή η ανωτέρω κατάσταση θα δημιουργήσει και άλλα προβλήματα στο Νομό, ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας ώστε το Υπουργείο να προχωρήσει στη Στελέχωση του Τμήματος της Πολιτικής Προστασίας με πρόσληψη ειδικευμένου προσωπικού.
Έτσι οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς του πολίτες μας θα είναι αυτές που πρέπει και θα συμβάλλουν στην ποιότητα της καθημερινότητάς τους.
Πρέπει να τονίσουμε ότι για την συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας ( λόγω του κινδύνου πυρκαγιών) καθώς και τη διαγράμμιση των οδών τα τελευταία χρόνια συνέβαλαν οι ανωτέρω υπάλληλοι με μηχανήματα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών ελαχιστοποιώντας το κόστος. Δυστυχώς, με την σημερινή κατάσταση αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στα στοιχειώδη.
Ως έκ τούτου, ζητούμε την κατ΄ εξαίρεση έγκριση σας πρόσληψης τουλάχιστον πέντε (5) χειριστών μηχανημάτων έργων με 3μηνες συμβάσεις από τον προϋπολογισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών.

Με εκτίμηση
Ο Νομάρχης Γρεβενών

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου