ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Νέα επιστολή του κ.Κουπτσίδη προς τον Γενικό για τον δρόμο Γρεβενών -Καλαμπάκας...







 Ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης σε συνέχεια των επιστολών, με ημερομηνίες 12-01-2010 και 11-02-2010, προς το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κίρκο με ΘΕΜΑ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ- ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ»...
έστειλε νέα επιστολή, με ημερομηνία 9 Ιουλίου 2010, με την οποία ζητά την άμεση έναρξη των εργασιών αποκατάστασης του δρόμου Γρεβενά-Καλαμπάκα:
«Κύριε Γενικέ,
Με τα ανωτέρω σχετικά έγγραφά μας σας είχαμε ενημερώσει για τη σοβαρότητα του προβλήματος που δημιουργήθηκε στο Εθνικό δρόμο Γρεβενών - Καλαμπάκας, από τη συνεχή διέλευση μεγάλων φορτίων, ύστερα από το κλείσιμο των Τεμπών.
Γνωρίζοντας ότι το έργο για την αποκατάσταση της οδού έχει ήδη δημοπρατηθεί, θα επιθυμούσαμε την έναρξη των εργασιών εντός των προσεχών ημερών, προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις για τους διερχομένους.
Επισημαίνεται ότι η έναρξη των εργασιών γίνεται πιο επιτακτική λόγω της επερχόμενης καλοκαιρινής περιόδου, με την κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας στον ορεινό όγκο του Νομού και ιδιαίτερα ενόψει του Δεκαπενταύγουστου.
Ευελπιστούμε ότι όλη η προσπάθεια που καταβάλατε αυτό το χρονικό διάστημα, θα αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα επαναφέροντας το αίσθημα της ασφαλούς διέλευσης».

Ο Νομάρχης Γρεβενών

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου