ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

«Μέτωπο» κατά ΝΔ συγκροτούν στη Θεσαλονίκη έξι δημοτικές παρατάξεις-κινήσεις - Διαβάστε την πρόσκληση του Σάκη Τζακόπουλου...

 







Την πρόθεσή τους για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές με κοινή αντίληψη «για ένα δημοκρατικό μοντέλο» δημοτικής αυτοδιοίκησης, παρουσίασαν έξι παρατάξεις και κινήσεις της πόλης. Περί τα τέλη Αυγούστου θα γίνει η επιλογή του υποψήφιου δημάρχου. Στην Επιτροπή Διαλόγου Παρατάξεων και Κινήσεων για τη Ριζική Αλλαγή...
στο Δήμο Θεσσαλονίκης συμμετέχουν οι ακόλουθες παρατάξεις και κινήσεις: «Θεσσαλονίκη - Πρωταγωνίστρια», «Θεσσαλονίκη των Πολιτών και της Οικολογίας», «Οικολογία Αλληλεγγύη», «Θεσσαλονίκη Δημιουργική Πόλη», «Αλλάζουμε την Πόλη» και «Κίνηση Πολιτών 12».

«Πιστεύουμε ότι η αλλαγή στο δήμο απαιτεί συμμαχίες. Αυτό το εγχείρημα, όσο δύσκολο και εάν φαίνεται, θα έχει αίσιο τέλος και νικηφόρο αποτέλεσμα» τόνισε ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης της Χρύσας Αράπογλου, Λάζαρος Ζαχαριάδης.

Στη συμφωνία για την ανάγκη «ριζικής αλλαγής στο δήμο» σε «προοδευτική κατεύθυνση» και «χωρίς να υποτιμηθεί η ανάγκη χρηστής διοίκησης» εστίασε ο εκπρόσωπος της «Θεσσαλονίκης των Πολιτών και της Οικολογίας, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ενώ στο «πρωτόγνωρο» της διαδικασίας, που «συμβάλλει ώστε να δημιουργηθεί ρεύμα νίκης από την πρώτη Κυριακή» αναφέρθηκε εκ μέρους της Οικολογίας-Αλληλεγγύης, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.

«Κάτι νέο γεννιέται στην πόλη. Μιλήσαμε από την αρχή για διαθεσιμότητα και όχι για υποψηφιότητα. Το αίτημα της αλλαγής είναι πιο ώριμο παρά ποτέ», τόνισε ο εκπρόσωπος της «Δημιουργικής Πόλης» Τάσος Τζήκας.

Κριτική άσκησαν τα μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής στην υποψηφιότητα του Κώστα Γκιουλέκα, λέγοντας ότι αποτελεί «απόπειρα εξωραϊσμού ενός παρακμιακού καθεστώτος που καταρρέει» και μια «συντηρητική επιλογή».

Σε ερώτηση σχετική με τη μη συμμετοχή της παράταξης του Γιάννη Μπουτάρη (που ανακοίνωσε ήδη την υποψηφιότητά του) τα μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής απάντησαν ότι ο κ. Μπουτάρης συμμετείχε σε όλη τη διαδικασία και δεσμεύεται σε όλα τα θέματα, αλλά διαφοροποιήθηκε στον τρόπο ανάδειξης του υποψηφίου, ζητώντας «να γίνει με δημοσκόπηση», όπως επιβεβαίωσε με παρέμβασή του και ο προσκεκλημένος εκπρόσωπος του κ. Μπουτάρη, Ανδρέας Κουράκης.

«Εμείς λέμε πρώτα το κοινό πρόγραμμα και το μοντέλο διοίκησης και μετά το πρόσωπο που θα τα υλοποιήσει. Όχι να βρούμε το πρόσωπο και μετά βλέπουμε. Συμφωνούμε και οι έξι σε αυτό», τόνισε εκπρόσωπος της «Κίνησης Πολιτών 12» Κώστας Νικολάου.

Η διαπαραταξιακή επιτροπή έδωσε το λόγο και σε άλλους υποψήφιους, που παραβρέθηκαν.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Νίκος Ευθυμιάδης ανέφερε ότι «είναι κοινή διαπίστωση ότι απαιτείται αλλαγή στο δήμο» και εξέφρασε την επιθυμία, «εάν προσκληθεί», να συμβάλει δημιουργικά στο διάλογο για την πόλη. Ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, παρεμβαίνοντας, τόνισε ότι απαιτείται από τώρα δέσμευση όλων για τη στάση τους, εάν η εκλογική αναμέτρηση πάει στο δεύτερο γύρο.
ΥΓ ΑΕΤΟΣ:Και ο Σάκης Τζακόπουλος ενδιαφέρεται για τον Δήμο της συμπρωτεύουσας και πραγματοποιεί αύριο συνέντευξη Τύπου για την επίσημη κάθοδό του.Διαβάστε:
Ο κ. Σάκης Τζακόπουλος σας προσκαλεί την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδρίων της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ. (Στρ. Καλλάρη 5, 3ος όροφος) όπου θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Τηλ. επικοινωνίας
2310 257611
6973 325525
sakis@tzakopoulos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου