ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Στον Άρειο Πάγο τέσσερα πορίσματά για το Βατοπέδι... - ΝΔ: "Δεν υπήρχε ζημιά του Ελληνικού δημοσίου"


 




Στον Άρειο Πάγο κατέθεσαν τα τέσσερα πορίσματα που έχει στη διάθεσή της η ΝΔ σχετικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, ο βουλευτής του κόμματος Ευρυπίδης Στυλιανίδης και ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Αν. Λυκουρέντζος. Η ΝΔ στηρίζει την Ελληνική δικαιοσύνη και με την κατάθεση του πορίσματος του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών...
της 1ης Ιουλίου του 2010, είπε ο κ. Λυκουρέντζος και πρόσθεσε ότι «καταγγέλλουμε την πολιτική σκευωρία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο μεθόδευσε επίθεση κατά της ΝΔ και στηρίχθηκε στην απόκρυψη σημαντικών και αδιάσειστων στοιχείων».

Ο κ. Στυλιανίδης από την πλευρά του δήλωσε ότι η εμπιστοσύνη του κόμματός του στην ελληνική Δικαιοσύνη είναι δεδομένη και για να μπορέσει να κάνει τη δουλειά της, χρειάζεται και πληρότητα και ορθότητα στοιχείων. «Αυτά τα στοιχεία σήμερα εμείς καταθέσαμε για να τη διευκολύνουμε στο έργο της. Αναφέρομαι στην ύπαρξη τεσσάρων διαφορετικών πορισμάτων, δύο ελληνικών και δύο διεθνών, τα οποία ουσιαστικά ταυτίζονται, όσον αφορά την εκτίμηση των ανταλλάξιμων ακινήτων, και αποδεικνύουν ότι δεν υπήρχε ζημιά του ελληνικού δημοσίου. Το περίεργο είναι, γιατί το ΠΑΣΟΚ τα απέκρυψε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου