VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η ΣΕΙΡΗΝΑ "διασκέδασε"....

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhoywxrCqBOfk5sJ23gYx48wBZv1GIvh6UnicIfi3a1_g3Jjpzr3c8yzfnEL67xEfryD0qStMLCVFkqU3PRSwhXTnfj854JpBb467SStm8Ys_X1Sr5bPIn64pPWBaJRyGodnZnIlhUbhiU/s1600/%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%97+%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%97.JPG








Τεράστια επιτυχία σημείωσε η λαϊκή βραδιά που διοργάνωσε η ΣΕΙΡΗΝΑ, το Σάββατο 10 Ιουλίου 2010, στο μαγευτικό λόφο του Αγίου Κωνσταντίνου. Υπό τους ήχους της ορχήστρας των Κιτσιούλη-Παπαδημητρίου, φίλοι και μέλη της ιστορικής ομάδας του Σειρηνίου, δήλωσαν με την προσέλευσή τους, τη στήριξη στην ομάδα, στο δύσκολο...
δρόμο της Δ΄Εθνικής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν.
Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας, ο Νομάρχης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Νούτσος, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών Γιώργος Κοσματόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστος Παρασκευαϊδης, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ τίμησε για την προσφορά τους στο σωματείο, τον πρώην Πρόεδρο της ομάδας ΄Αγγελο Ασλανίδη και το Δημοτικό Σύμβουλο Φώτη Μπαζάκα.
Καλή πορεία λοιπόν στη Σειρήνα στη Δ΄Εθνική Κατηγορία. Με τη βοήθεια όλων η Σειρήνα είμαστε σίγουροι ότι κι αυτή τη φορά θα τα καταφέρει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου